Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη – Η πρώτη δημοσιά εμφάνιση

Βασίλης Γκουρούσης: Αποφυλακίστηκε ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη – Η πρώτη δημοσιά εμφάνιση

Αποφυλακίστηκε ο Βασίλης Γκουρούσης, 14 μήνες μετά τη σύλληψή του για το ριφιφί στο Ψυχικό. Μετά την αποφυλάκισή του, ο σύζυγος της Τέτας Καμπουρέλη, έκανε την πρώτη εμφάνιση του το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα όπως είπε ο Γιώργος Λιάγκας στο «Πρωινό», ο Βασίλης Γκουρούσης έμεινε στο σπίτι των γονιών του και όχι στην οικία που διέμενε με τη γνωστή αισθητικό.

«Δικαιωμένος αισθάνομαι πρώτα από όλα. Δευτέρα πρωί αποφυλακίστηκα. Κανείς δεν ήρθε να με πάρει, έκανα έκπληξη σε όλους. Μόνο οι δικηγόροι μου το ήξεραν και τους είπα να μην πουν τίποτα. Γύρισα με το λεωφορείο.

Πήγα στη μητέρα μου πρώτα γιατί ήξερα ότι είχε ο πατέρας μου μεγάλο πρόβλημα και ξύπναγε και κοιμόταν τόσο καιρό με μία φωτογραφία μου και πήγα στον πατέρα μου, καταλαβαίνεις ότι αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ. Ήταν το κάτι άλλο. Είχα να τον δω 14 μήνες.

Σκεφτόμουν προχωράς βρίσκεσαι μπλεγμένος σε κάτι που δεν ξέρεις πώς έχει γίνει, τι έχει γίνει κτλ. Τα υπόλοιπα θα τα μάθετε στην πορεία παιδιά. Βεβαίως και έχω μιλήσει με την Τέτα, τι είμαστε ξένοι;» δήλωσε στην εκπομπή «Πρωινό» ο Βασίλης Γκουρούσης.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top