Αποστολία Ζώη: «Είχα δώσει μια υπόσχεση στη μητέρα πριν φύγει από τη ζωή, να..»

Αποστολία Ζώη: «Είχα δώσει μια υπόσχεση στη μητέρα πριν φύγει από τη ζωή, να..»

Μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στο περιοδικό People παραχώρησε η Αποστολία Ζώη λίγο μετά τη μεγάλη της νίκη στο Nomads.

Η γνωστή τραγουδίστρια πέρασε τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένεια της και τώρα σχεδιάζει τις επόμενες επαγγελματικές της κινήσεις. Μάλιστα, αποκάλυψε και την υπόσχεση που είχε δώσει στη μητέρα της πριν φύγει από τη ζωή.Πώς σκέφτεσαι να αξιοποιήσεις το έπαθλο που κέρδισες;

Πιστεύω ότι το έπαθλο είναι ένα δώρο που ήρθε από τον Θεό σε μένα. Τέτοιο δώρο το μοιράζεσαι για να συνεχίσει το καλό να έρχεται στη ζωή σου. Πέρα από μια υπόσχεση που έχω δώσει στη μητέρα μου πριν φύγει από τη ζωή, να βοηθήσω τον πατέρα Δημήτριο και την πρεσβυτέρα στην ολοκλήρωση της εκκλησίας όπου πήγαινε κάθε Κυριακή και ήταν δεύτερο σπίτι της και δεύτερη οικογένεια, στα υπόλοιπα θα ήθελα να μην αναφερθώ.

Ποια είναι τα επόμενα μουσικά σχέδιά σου;

Γυρνώντας Ελλάδα ένα από τα πράγματα που έκανα ήταν να βρεθώ με τον παραγωγό μου στο στούντιο και να συνεχίσουμε αυτό που αφήσαμε στη μέση το Σεπτέμβριο. Ακούσαμε τραγούδια για τη νέα μου δουλειά και ήδη αρχίσαμε να δοκιμάζουμε τα πρώτα κομμάτια που μας άρεσαν. Όσο για ζωντανές εμφανίσεις, σε λίγες μέρες θα μπορώ να ανακοινώσω μια πολύ ωραία συνεργασία που έρχεται.

Scroll To Top