Γιάννης Δρυμωνάκος: «Στο Survivor δεν δώσαμε ριάλιτι, επειδή πολύ απλά…»

Γιάννης Δρυμωνάκος: «Στο Survivor δεν δώσαμε ριάλιτι, επειδή πολύ απλά…»

O Γιάννης Δρυμωνάκος παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων μίλησε για την σχέση του με την Κατερίνα Δαλάκα και τον Ηλίας Γκότση.

Μέσα Ιουλίου το Survivor 2018 έριξε αυλαία, ενώ ο μεγάλος τελικός ανέδειξε νικητή τον personal trainer Ηλία Γκότση. Ένα δίκαιο αποτέλεσμα, όπως είπε και η ίδια η Κατερίνα Δαλάκα σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People. Ποια είναι η δική του γνώμη; «Βλέποντας την Κατερίνα, τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στη δυναμική που είχε στα social media, πίστευα πως θα κερδίσει. Και ήθελα να κερδίσει. Η Κατερίνα, όπως τη γνώρισα εγώ αυτούς τους δύο μήνες που παρέμεινα στον Άγιο Δομίνικο, είναι ένα πολύ δυναμικό κορίτσι, που όσες φορές χτύπησα έτρεξε από πάνω μου για να βοηθήσει και ήταν ένα με την ομάδα. Θεωρώ πως για τους φίλους της γίνεται χαλί να την πατήσεις. Από την άλλη, είναι τρομερά ανταγωνιστική με τους αντιπάλους της, κάτι που για εμάς τους αθλητές είναι φυσιολογικό – είναι ένα βασικό στοιχείο του πρωταθλητισμού. Παρότι είμαι κι εγώ αθλητής, στο Survivor δεν μου βγήκε ανταγωνισμός. Δεν πήγα εκεί να βγω πρώτος. Οι εμπειρίες που είχα αποκτήσει από την κολύμβηση και τη συμμετοχή μου σε παγκόσμιες διοργανώσεις και Ολυμπιάδες με έκαναν να βάλω το Survivor σαφώς πιο χαμηλά από όσα έχω ζήσει ως αθλητής. Το είδα σαν πρόκληση, αλλά ποτέ πιο σοβαρά από όσο θα έπρεπε» λέει με ειλικρίνεια.

Όσον αφορά τον Ηλία Γκότση, ο Γιάννης παραδέχεται πως τον γνώρισε μετά το τέλος του ριάλιτι. «Έχουμε βγει τρεις τέσσερις φορές για καφέ. Είναι φανταστικό παιδί και πολύ διαφορετικός από αυτό που έδειχνε στο Survivor. Ευχάριστος, με χιούμορ, κάτι που δεν το καταλάβαινες από την τηλεόραση». Το φετινό Survivor στηρίχτηκε περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι και λιγότερο στο ριάλιτι στοιχείο. «Επειδή οι περισσότεροι ήμασταν αθλητές, είχαμε μέτρο, βρίσκαμε τρόπο να τα πάμε καλά μεταξύ μας. Εξάλλου, στον αθλητισμό συμβαίνει πολλές φορές να ταξιδέψεις και να συμβιώσεις με άγνωστους συναθλητές σου. Οπότε μοιραία δεν δώσαμε ριάλιτι, επειδή πολύ απλά δεν το προκαλέσαμε. Βάζαμε νερό στο κρασί μας. Εξάλλου, στο Survivor δεν πήγαμε να παρεξηγηθούμε, αλλά να ενωθούμε και να γίνουμε μια γροθιά».


Scroll To Top