Οι New York Times παρουσιάζουν την ζωή της Melania Trump που δεν βλέπουμε

Οι New York Times παρουσιάζουν την ζωή της Melania Trump που δεν βλέπουμε

Η εφημερίδα New York Times δημοσίευσε ένα προφίλ της Melania Trump και προσπαθεί να ρίξει φως στο μυστήριο πίσω από τη ζωή της, στην καθημερινότητά της.

Σε αντίθεση με τον πρόεδρο, ο οποίος φαινομενικά εκφράζει κάθε σκέψη του στο Twitter, η Πρώτη Κυρία είναι ήσυχη και περιορισμένη, τουλάχιστον δημόσια.

Το άρθρο αναφέρει ότι η Melania επιστρέφει στη Νέα Υόρκη τουλάχιστον μία φορά το μήνα, για συναντήσεις και για να επισκεφτεί έναν μικρό κύκλο συνεργατών, την αδελφής της και τον κομμωτή της.

Αν εξαιρέσει κανείς το κόστος για τον φορολογούμενο, δεν είναι εντελώς παράλογο να θέλει να κουρεύει και να φροντίζει τα μαλλιά της στη Νέα Υόρκη, κάτι που έκαναν και άλλες Πρώτες Κυρίες.Το άρθρο αποκαλύπτει πως ένα ολόκληρο δωμάτιο του Λευκού Οίκου είναι αφιερωμένο στην ομορφιά και την περιποίησή της και αναφέρεται ως το "glam room" της. Οι New York Times σημειώνουν επίσης πως για την Melania εργάζονται μόλις δέκα άτομα ενώ η Μισέλ Ομπάμα είχε 25 συνεργάτες.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται πως το ζευγάρι είχε μια έντονη διαφωνία για τη διακόσμηση. Η Melania Trump άρχισε να ανακαινίζει τον Λευκό Οίκο μετά την ορκωμοσία του προέδρου.Σύμφωνα με τους NYT, «είχε επιλέξει κάποια έπιπλα για την κατοικία τους μήνες πριν από την μετακόμισή της δίπλα στον σύζυγό της στην Ουάσινγκτον.» Ωστόσο, κατά την απουσία της, ο Trump, του οποίου το γούστο είναι πιο πληθωρικό, άλλαξε τις επιλογές της με αρκετά κομμάτια που του άρεσαν καλύτερα. Ένας από τους δύο ανθρώπους που μιλάνε για το επεισόδιο, το ανέφερε ως παράδειγμα της τάσης του Trump να μην υποκύπτει ούτε στα μικρότερα αιτήματα της συζύγου του.Ωστόσο, η υπεύθυνη επικοινωνίας της Melania, δήλωσε ότι «Και οι δύο επέλεξαν το ντεκόρ». Σε βαθύτερο επίπεδο, φαίνεται όμως ότι εμπιστεύονται ο ένας τον άλλον. «Ο πρόεδρος δεν προσχωρεί συχνά στην επιρροή κάποιου, αλλά εκείνοι που βρίσκονται κοντά στην οικογένεια λένε ότι η Melania είναι η ισχυρότερη φωνή στη ζωή του προέδρου», γράφει το άρθρο. To άρθρο επιβεβαιώνει επίσης την πληροφορία ότι το ζευγάρι κοιμάται σε διαφορετικά υπνοδωμάτια ενώ ένας άνθρωπος που ζει κοντά στην Melania αναφέρει πως η ίδια δείχνει πολύ πιο χαλαρή και άνετη όταν ο πρόεδρος απουσιάζει.
Scroll To Top