Η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα καμαρίνια από τον Μάνο Παπαγιάννη

Η Σοφία Παυλίδου έπεσε θύμα ξυλοδαρμού μέσα στα καμαρίνια από τον Μάνο Παπαγιάννη

Μπορεί η Σοφία Παυλίδου και ο Μάνος Παπαγιάννης να πρωταγωνιστούν στην κωμωδία, «Πετάει Πετάει», ωστόσο πρόσφατα είχαν μια έντονη διαμάχη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου η διαμάχη ξεκίνησε όταν η ηθοποιός δεν είπε κάποια από τα λόγια της, κάτι που νευρίασε τον ηθοποιό, ο οποίος μετά το τέλος της παράστασης ζήτησε το λόγο από την ηθοποιό, ωστόσο εκείνη είχε κλειδωθεί στο καμαρίνι της.Στη συνέχεια, έσπασε την πόρτα και της επιτέθηκε φραστικά, με την ηθοποιό να απαντάει και να σηκώνει και το χέρι της.Η κατάσταση φαίνεται πως βγήκε εκτός ελέγχου, όταν ο ηθοποιός έσπρωξε τη συμπρωταγωνίστρια του, η οποία με τη σειρά της κάλεσε την αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.
Μάλιστα η ηθοποιός δεν έπαιξε στη χθεσινή παράσταση, με την Αγγελική Δαλιάνη να παίρνει τη θέση της.

Μάλιστα, η Σοφία Παυλίδου έκανε μια ανάρτηση όλο νόημα στο Facebook πριν μερικές ώρες. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μια εικόνα στην οποία γράφει: «This person has zero tolerance for violence against women» (μτφ. Αυτό το άτομα δεν έχει καμία ανοχή στη βία ενάντια στις γυναίκες).Κάτω από την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε και η ηθοποιός και φίλη της Σ. Παυλίδου Τζένη Μπότση, η οποία έγραψε: «Εγώ δεν λυπάμαι… ντρέπομαι».

Από την πλευρά του Μάνου Παπαγιάννη πάντως δεν υπάρχει η παραμικρή δήλωση για το πρωτοφανές περιστατικό.


Scroll To Top