Καλεσμένη στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ήταν η Δανάη Παππά, η οποία μίλησε για τον ρόλο της στον «Σασμό». Ωστόσο κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Κατερίνα Καινούργιου της επεφύλαξε μια έκπληξη.

Συγκεκριμένα, ο σύντροφος της ηθοποιού, Λάμπρος Λάζαρης έστειλε ένα βίντεο στην εκπομπή στο οποίο έχοντας στο πλάι του τον σκύλο τους Σπίθα εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους θαυμάζει την σύντροφό του.

«Θέλετε να σας πούμε γιατί θαυμάζουμε τη Δανάη… Αυτό το κορίτσι που παίζει στον Σασμό, η ομορφούλα, σωστά; Αυτό το κορίτσι το θαυμάζουμε πάρα πολύ και είμαστε όντως οι μεγαλύτεροι θαυμαστές της όχι για τους συνηθισμένους λόγους που τη θαυμάζουν οι περισσότεροι που είναι το ταλέντο και η εμφάνισή της. Εγώ και ο Σπίθας, τη θαυμάζουμε πάρα πολύ για πολλούς λόγους. Εν τάχει θα αναφέρω τρεις. Ο πρώτος είναι πως αυτό το κορίτσι προσπαθεί να βοηθάει όλο τον κόσμο, όποιον μπορεί, όποιον βρεθεί μπροστά της με τον οποιοδήποτε τρόπο και να ξοδέψει όσο χρόνο χρειαστεί για να βοηθήσει. Μακάρι να γνωρίζατε καλύτερα πόσο κόσμο έχει βοηθήσει…», είπε μεταξύ άλλων ο Λάμπρος Λάζαρης.

Δείτε τι άλλο είπε στο βίντεο αλλά και την αντίδραση της Δανάης Παππά: