Δεν πάει ο νους σας ποιος θα κάνει το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle

Δεν πάει ο νους σας ποιος θα κάνει το νυφικό μακιγιάζ της Meghan Markle

Όλα τα φώτα της δημοσιότητας είναι στραμμένα στη Βρετανία και στον γάμο του πρίγκιπα Harry με την Meghan Markle. Ο πολυαναμενόμενος γάμος απέχει μόλις δύο ημέρες και όλοι έχουν αγωνία να δούνε την Meghan με το νυφικό.

Μπορεί να μην έχουν γίνει πολλές λεπτομέρειες γνωστές αναφορικά με την εμφάνιση της Markle ως νύφη, ωστόσο το γαμήλιο μακιγιάζ αποκαλύφθηκε.Σύμφωνα με την Express, η Meghan πρόκειται να κάνει μόνη της το γαμήλιο μακιγιάζ, με τη βοήθεια των δύο καλύτερων φίλων της, οι οποίες μάλιστα, δεν είναι επαγγελματίες makeup artists.

Μπορεί το μακιγιάζ της Meghan Markle για την ημέρα του γάμου της να αποτελούσε το ονειρικό project πολλών makeup artist ανά τον κόσμo, όμως η μέλλουσα πριγκίπισσα προτιμά να μην αφήσει στα χέρια επαγγελματιών το νυφικό της μακιγιάζ. Αυτή της η απόφαση φαίνεται ασυνήθιστη, ωστόσο, έχει επαναληφθεί σε αντίστοιχο γάμο στο παρελθόν. Φυσικά, αναφερόμαστε στην τακτική που ακολούθησε η Kate Middleton την ημέρα του γάμου της- και εκείνη είχε κάνει μόνη της το μακιγιάζ της.
Scroll To Top