Δημήτρης Σκουλός: To who is who του αυστηρού κριτή του Greece’s Next Top Model

 Δημήτρης Σκουλός: To who is who του αυστηρού κριτή του Greece’s Next Top Model

Το σκληρό πρόσωπο των κριτών είδε η Σοφία Πιλικίδη, η οποία συγκέντρωσε τέσσερα «όχι», στο χθεσινό επεισόδιο του Next Top Model.

Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε με ιδιαίτερα υποτιμητικά σχόλια για τη συμμετέχουσα, ασκώντας πρωτοφανή σκληρή κριτική εναντίον της, ενώ η Βίκυ Καγιά αμέσως μετά έδειξε φανερά ενοχλημένη για τον τρόπο με τον οποίο την αντιμετώπισε ο φωτογράφος.

Ποιος όμως είναι ο αυστηρός κριτής του Greece’s Next Top Model;

Ο Δημήτρης Σκουλός είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες φωτογράφους στον χώρο της μόδας και έχει δουλέψει για Vogue, Elle και Madame Figaro.

Ο διάσημος φωτογράφος έχει απαθανατίσει με τον φακό του κάθε πτυχή του χώρου της μόδας. Το όνομα του βρίσκεται πίσω από τα αρτιότερα editorials και οι φωτογραφίες του έχουν τυπωθεί στις σελίδες  των σπουδαιότερων διεθνών περιοδικών του χώρου, όπως ELLE, VOGUE, MARIE CLAIRE και MADAME FIGARO.

Εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και κορυφαία μοντέλα έχουν παρελάσει μπροστά από τον φακό του, ενώ έχει αναλάβει τις διαφημιστικές καμπάνιες για μεγάλα brands διεθνούς βεληνεκούς.

Οι καθαρές φιγούρες, οι έντονες γωνίες και τα διαπεραστικά βλέμματα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που τον έχουν καθιερώσει ως έναν από τους κορυφαίους φωτογράφους μόδας.Scroll To Top