Ο Δημήτρης Σούρας ήταν καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Mega Καλημέρα» το πρωί της Τετάρτης 21/09. Ο γνωστός ψυχίατρος και στενός φίλος της Μάρθας Καραγιάννη, μίλησε για την κηδεία της γνωστής ηθοποιού, αλλά και την επιθυμία της να αποτεφρωθεί. Παράλληλα, ο ίδιος ξεκαθάρισε πως η ηθοποιός δεν ήταν άθεη.

«Η Ντόρα Δούμα είναι η αδερφή, η φίλη, η κολλητή, η συγκάτοικος της Μάρθας. Η Μάρθα ζούσε με τη Ντόρα 40 χρόνια. Ήταν φίλες 55 χρόνια. Μιλούσαμε καθημερινά. Θέλω να ξεδιαλύνω ένα πράγμα, γιατί γράφτηκε. Δεν ήταν άθεη η Μάρθα. Η Μάρθα πίστευε στον Θεό. Το ξεκαθαρίζω γιατί γράφτηκε. Το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την κηδεία ήταν ότι η Μάρθα δεν ήθελε να ταφεί, ήθελε να καεί.

Άφησε ένα γράμμα ιδιόχειρο το οποίο έγραφε ότι ήθελε να καεί. Όταν έγινε αυτό το χαρτί, κανείς δεν ήξερε ότι έπρεπε να πάει σε συμβολαιογράφο. Δεν ήταν θέμα οικονομικό, ήταν θέμα ταφής ή μη ταφής. Το άφησε στην Ντόρα λοιπόν, εκείνοι όμως ήθελαν να είναι υπογεγραμμένο ή να υπάρχουν συγγενείς πρώτου βαθμού να το υπογράψουν, δεν υπάρχουν όμως, γιατί έχουν πεθάνει.

Η Ντόρα ήταν κάθετη και εγώ είμαι. Τελικά λύθηκε το θέμα με την παρέμβαση των ανθρώπων εκεί. Η Ντόρα Δούμα θα υπογράψει ένα χαρτί ότι αναγνωρίζει τα γράμματα της Μάρθας, θα υπογράψει ένα χαρτί πως δεν υπάρχουν γονείς και αδέλφια. Αύριο 12 η ώρα το μεσημέρι θα γίνει η κηδεία και μετά θα γίνει αποτέφρωση», ανέφερε ο Δημήτρης Σούρας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!