Δύσκολες στιγμές για την Κορίνα Τσοπέη – Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της

Δύσκολες στιγμές για την Κορίνα Τσοπέη – Έφυγε από τη ζωή ο αδελφός της

Δύσκολες στιγμές βιώνει τις τελευταίες ώρες η Κορίνα Τσοπέη, καθώς ο πολυαγαπημένος της αδελφός Βασίλης «έφυγε» από τη ζωή την Πέμπτη, μετά από πολύμηνη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Πριν από ενάμιση μήνα, η Μις Υφήλιος 1964, με δάκρυα στα μάτια εκμυστηρευόταν στην εφημερίδα Espresso, τις δύσκολες στιγμές που έζησε με την αρρώστια του αδερφού της, συγκλονίζοντας με τα λόγια της.

«Τον Γολγοθά που περνάω τώρα με τον αδερφό μου Βασίλη, τον έχω περάσει και με τον μπαμπά μου αλλά και με τον άντρα μου. Είναι σαν να βλέπω το ίδιο δράμα εις διπλούν. Δυστυχώς, έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς γυρισμό. Και αυτό που με κάνει να κλαίω νύχτα μέρα είναι ότι πονάει σε όλο του το σώμα», είχε πει τότε η Κορίνα Τσοπέη.

Η ίδια είχε έρθει μάλιστα τα Χριστούγεννα στην Ελλάδα για να περάσει τις τελευταίες γιορτές μαζί με τον αδερφό της και να τον δει για τελευταία φορά. Στη συνέχεια η Κορίνα Τσοπέη επέστρεψε στο σπίτι της στο Λος Άντζελες, όπου ζει μόνιμα, ενώ πάντα είχε την ελπίδα πως ο αδερφός της θα σωθεί από ένα θαύμα.

Scroll To Top