Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη Αϊβάζη

Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, Ισμήνη Αϊβάζη


Η Μαρία Κορινθίου είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Γιάννη Αϊβάζη από το 2010 και έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Ισμήνη, η οποία είναι σήμερα 12 ετών.

Η Ισμήνη έχει ήδη ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της στην ηθοποιΐα, καθώς έχει συμμετάσχει στο σήριαλ «Το καφέ της Χαράς».

Η Μαρία Κορινθίου, με αφορμή τη συμμετοχή της κόρης της στη σειρά είχε γράψει τότε: "Και κάπως έτσι ξεκινάμε….και δεν μπορώ να σας περιγράψω τα συναισθήματα μου. Χαρά μεγάλη που ξεκινάει σε ένα τόσο προστατευμένο περιβάλλον, με συναδέλφους που γνωρίζει και έχει συναναστραφεί από το θέατρο, σε ένα κανάλι από το οποίο ξεκίνησα και εγώ και φυσικά σα μανούλα, μεγάλη περηφάνια και συγκίνηση, που ακολουθεί αυτά τα βήματα, τα ίδια βήματα της μαμάς και του μπαμπά πάνω στη τέχνη αυτή. Την τέχνη της υποκριτικής που είναι τόσο μα τόσο σπουδαία! Ισμηνού μου καλή αρχή, να γίνεις σπουδαία και τρανή. Σε αγαπώ τόσο πολύ, πάντα μα πάντα δίπλα σου!"

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr συνέλαβε μητέρα και κόρη σε μια βόλτα μαζί με την παρέα τους στην πόλη και η Ισμήνη έχει μεγαλώσει τόσο πολύ που κοντεύει να φτάσει τη μητέρα της στο ύψος.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top