Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαριάννα Λάτση στην εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Νίκο Κούρκουλο

Έκλεψε τις εντυπώσεις η Μαριάννα Λάτση στην εκδήλωση-αφιέρωμα για τον Νίκο Κούρκουλο

Στο θέατρο Στοα πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιέρωμα στον Νίκο Κούρκουλο. Με αφορμή την εβδομηντάχρονη επέτειο του Δήμου Ζωγράφου, γίνεται μία προσπάθεια ανάδειξης και προβολής του έργου σημαντικών ανθρώπων από τον χώρο των τεχνών, των γραμμάτων και του αθλητισμού που μεγάλωσαν ή έζησαν στου Ζωγράφου.

Για τον Νίκο Κούρκουλο μίλησαν οι: Κώστας Γεωργουσόπουλος, Θανάσης Παπαγεωργίου, Σταμάτης Φασουλής, Άννα Φόνσου και Μαίρη Χρονοπούλου.

Σταμάτης Φασουλής-Εριέττα Κούρκουλου-Μαριάννα ΛάτσηΣταμάτης Φασουλής-Εριέττα Κούρκουλου-Μαριάννα Λάτση-Λυδία ΚονιόρδουΚατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκαν αποσπάσματα από σημαντικούς σταθμούς της καλλιτεχνικής του πορείας ενώ παρουσιάστηκαν και τραγούδια που ερμήνευσε ο ίδιος ή ακούστηκαν σε ταινίες που πρωταγωνίστησαν.

Από την τιμητική εκδήλωση για τον Νίκο Κούρκουλο, δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του Μαριάννα Λάτση αλλά και η κόρη του Εριέττα Κούρκουλου. Οι δυο κυρίες τράβηξαν τα βλέμματα και τα φλας με την ομορφιά και την κομψότητά τους. Στην εκδήλωση ήταν και ο γιος του αξέχαστου ηθοποιού Άλκης Κούρκουλος αλλά και η υπουργός Πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου.

Εριέττα Κούρκουλου-Μαριάννα Λάτση

Εύα Καμινάρη-Γιάννης ΒογιατζήςΜαριάννα Λάτση-Ελένη Γλύκατζη ΑρβελέρΆλκις Κούρκουλος-Στέφανος ΚούρκουλοςΕριέττα Κούρκουλου-Άλκις Κούρκουλος-Μαριάννα ΛάτσηΕριέττα Κούρκουλου-Άλκις Κούρκουλος-Στάθης Λιβαθινός-Μαριάννα Λάτση
Scroll To Top