Έξαλλος ο Παπανώτας με τη Ραμόνα: «Απαξιώ και το όνομά της να πω. Με χαρακτήρισε…»

Έξαλλος ο Παπανώτας με τη Ραμόνα: «Απαξιώ και το όνομά της να πω. Με χαρακτήρισε…»

Έξαλλος έχει γίνει ο Δημήτρης Παπανώτας με τα λεγόμενα της Ραμόνας Βλαντή και το μεσημέρι της Κυριακής ο δημοσιογράφος αποφάσισε να γράψει ένα μακροσκελές κείμενο το οποίο δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα: «Στους μετρημένους στα δάκτυλα του ενός χεριού ανόητους που τολμούν να εκτοξεύουν αντιρατσιστικές κορώνες εναντίον μου έχω να πω τα εξής:

Ήμουν αριστερός από μαθητής και εξακολουθώ να είμαι.

Ήμουν ο πρώτος παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήρα στην εκπομπή μου μία αλλοδαπή κοπέλα ως συμπαρουσιάστρια και μάλιστα μαύρη. Την Υβετ. 1994.

Με πρόταση δική μου και του Κώστα Φραγκολιά τη θέση της Ελένης Τσολακη, όταν αποχώρησε από το happy day, κατέλαβε μια Ιταλίδα.    

Το να είσαι από μια άλλη χώρα και το να έχεις παιδιά δε σημαίνει ότι είσαι ότι δηλώνεις. Πχ. αυθεντία στη μόδα. Ούτε ότι ΠΡΈΠΕΙ να αρέσεις σε όλους. Και σε καμία περίπτωση δε σημαίνει ότι μπορείς να υβρίζεις και μάλιστα γραπτώς όποιον σου καπνίσει.
Ή αγαπημένη σας κυρία, απαξιώ και το όνομά της να πω, με χαρακτήρισε μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή της, "άδειο τενεκέ "!!!! Χθες από τηλεοράσεως ισχυρίστηκε ότι δεν μπορώ καν να υπάρχω!!!! Γιατί λέει είμαστε στο 2018!!! Ήρθανε δηλαδή τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!!!

Και κάτι τελευταίο. Έχουμε κι εμείς οικογένεια και ανήλικα σε αυτήν. Δε φυτρώσαμε. Ας το εξηγήσει κάποιος στην... ειδική επί της μόδας για την οποία όλος ο χρόνος είναι μια τρελή αποκριά... Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία που παραθέτω.
Ευχαριστώ».

Scroll To Top