Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Το παρασκήνιο του χωρισμού τους


Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο ήταν ζευγάρι για 15 χρόνια. Τα τελευταία χρόνια οι δυο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα στη σχέση τους, τα οποία τον περασμένο Οκτώβριο τους οδήγησαν στο να πάρουν τις αποστάσεις τους. Σύμφωνα με το περιοδικό «ΟΚ!», ήδη από το φθινόπωρο οι δυο τους δεν ζούσαν κάτω από την ίδια στέγη και από τον περασμένο Οκτώβριο o Μπρούνο Τσιρίλο, ουσιαστικά, ζει μόνιμα στην Ιταλία, φροντίζοντας να επισκέπτεται την Ελλάδα σε τακτά χρονικά διαστήματα για να βλέπει τη 12χρονη κόρη του, Μαρία Ροζάρια.

Τον Σεπτέμβριο του 2015 ο Μπρούνο Τσιρίλο, σε ηλικία 38 ετών, πήρε την απόφαση να ολοκληρώσει την ποδοσφαιρική του καριέρα. Όπως αποδείχτηκε, όμως, αυτή η απόφαση του στοίχισε ψυχολογικά, καθώς ο ίδιος πρόσφατα εξομολογήθηκε πως μετά την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής του καριέρας πέρασε μια μακρά περίοδο κατάθλιψης και κρίσεων πανικού.

Έλενα Ασημακοπούλου - Μπρούνο Τσιρίλο: Χώρισαν μετά από 12 χρόνια γάμου

Η Έλενα Ασημακοπούλου τα χρόνια που ο σύζυγός της έδινε μάχη με την κατάθλιψη είχε σταθεί βράχος στο πλευρό του. Όπως είχε πει σε παλιότερη συνέντευξή της, ο γάμος τους κλονίστηκε περισσότερο όταν απέκτησαν την κόρη τους. «Ο γάμος μας κλονίστηκε περισσότερο όταν γεννήθηκε η Μαρία, όχι τώρα. Με τον ερχομό ενός παιδιού αλλάζουν οι ισορροπίες και θέλει δύναμη και προσπάθεια για να μείνει το ζευγάρι ενωμένο» είχε πει η ηθοποιός.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου για μεγάλο διάστημα αποσύρθηκε από την υποκριτική για να αφιερωθεί στη Μαρία Ροζάρια, έχοντας βάλει ως προτεραιότητα την οικογένεια. Σύμφωνα με ανθρώπους από το περιβάλλον του ζευγαριού, ο Μπρούνο Τσιρίλο προτιμούσε η Έλενα Ασημακοπούλου να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας και είχε ενθαρρύνει την απόφασή της αυτή. Το ζευγάρι τον Μάιο του 2018 είχε παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο, έχοντας ως παρανυφάκι την 7χρονη τότε κόρη τους.

Έλενα Ασημακοπούλου: Ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο  μετά από 12 χρόνια γάμου - mynews.gr

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, μετά την απόκτηση του πρώτου τους παιδιού, είχε μείνει και άλλες φορές έγκυος, αλλά και οι τρεις εγκυμοσύνες δεν είχαν αίσια κατάληξη. Όπως είχε πει η ίδια σε μια εξομολογητική συνέντευξη το 2020, «ήταν τρομερά επώδυνες. Μου χρειάστηκε πολύ παραπάνω χρόνος για να το ξεπεράσω και να πω ότι δεν τα κατάφερα, δεν έγινε κάτι, είμαι ευτυχισμένη που έχω ένα παιδί και θα προχωρήσω έτσι. Η τρίτη αποτυχημένη προσπάθεια ήταν η πιο δύσκολη από όλες. Ήταν αυτή που είχα πια πειστεί πως όλα πήγαιναν καλά, όλες οι εξετάσεις ήταν καλές και το είχα ανακοινώσει και στην κόρη μου. Αυτό ήταν το χειρότερο γιατί έπρεπε μετά να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στη Μαρία. Πως αυτό που της είπα, ότι θα αποκτήσει αδελφάκι, δεν προχώρησε και δεν πήγε καλά. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο τότε για να δω πώς θα πρέπει να το μεταφέρω στο παιδί».

Έλενα Ασημακοπούλου: Με την κόρη της για ψώνια στην Κηφισιά | Hello Magazine

Λέγεται πως το ζευγάρι σήμερα, 8 μήνες ουσιαστικά μετά τον χωρισμό του, έχει καταφέρει να βρει τις νέες ισορροπίες και πλέον έχουν ως κοινό στόχο αποκλειστικά την ευτυχία του παιδιού τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top