Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Άνδρο

Ελένη Μενεγάκη: Όλα όσα αποκάλυψε για τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου καραβιού στην Άνδρο

Στην Άνδρο και συγκεκριμένα στη Λευκή Νύχτα Γαυρίου, βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Μενεγάκη με σκοπό να φωταγωγήσει το χριστουγεννιάτικο καράβι στο λιμάνι της Χώρας.

Το μεσημέρι της Δευτέρας η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή πλάνα από την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Άνδρο που προβλήθηκαν στην εκπομπή της, περιέγραψε την υπέροχη βραδιά που έζησε!
Η παρουσιάστρια είπε, μεταξύ άλλων:«Να σας πω κάτι. Έχω περάσει πολύ καλά. Όποτε πάω στην Άνδρο χαλαρώνω. Εγώ που είμαι δέκα χρόνια στο νησί δεν ξέρω αν έχουν ξανακάνει μία τόσο μεγάλη γιορτή για τα Χριστούγεννα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Ούτε ήξερα αν θα υπάρχει αρκετός κόσμος και αν θα είναι ο καιρός καλός. Την Παρασκευή που μας πέρασε ήταν μια βραδιά συγκλονιστική. Με πολύ γλυκό καιρό και πάρα πολύ κόσμο. Τον χειμώνα είναι δύσκολο να δεις μαζεμένο κόσμο σε ένα μέρος. Είναι πολύ μεγάλο νησί.

Με το που κατέβηκα από το πλοίο και είδα τόσο κόσμο δεν το περίμενα… Στο τέλος στολίσαμε αυτό το πολύ ωραίο καράβι μας. Έβγαζα συνεχώς φωτογραφίες. Δεν ξέρω αν σε άλλα νησιά στολίζουν καραβάκι. Ήταν μία πανέμορφη βραδιά. Μπράβο στο νησί μας, μπράβο στους Ανδριώτες. Ήταν μια αγκαλιά το νησί».


Scroll To Top