Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Ελένη Τσολάκη – Παύλος Πετρουλάκης: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ερωτευμένο ζευγάρι

Η Ελένη Τζολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης διανύουν την πιο όμορφο περίοδο της ζωής τους και απολαμβάνουν κάθε στιγμή του έρωτά τους.

Ο ένας έχει βρει στο πρόσωπο του άλλου όλα όσα είχε ονειρευτεί και δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν, ότι η απόκτηση ενός μωρού είναι στα άμεσα σχέδια τους. Η παρουσιάστρια βέβαια, αυτή την περίοδο έχει στρέψει όλη της την προσοχή στην εκπομπή της, καθώς πρόκειται για ένα καινούργιο στοίχημα.


Ακόμα και αν δημοσιεύματα ήθελαν την μεσημεριανή εκπομπή να σταματάει πρόωρα, τόσο η Ελένη όσο και η παρέα της δίνουν καθημερινά τον καλύτερό τους εαυτό και αυτός είναι και ο λόγος που η εκπομπή «Τι λέει» έχει κερδίσει το δικό της κοινό. Ωστόσο, ο σύζυγός της είναι η απόλυτη προτεραιότητά της και τα Σαββατοκύριακα είναι αφιερωμένα σε εκείνον.

Ο φωτογραφικός φακός του govastileto.gr τους απαθανάτισε στο «Baraonda», όπου απόλαυσαν τον Γιάννη Πάριο και την Γλυκερία. Η παρουσιάστρια του Alpha λατρεύει αυτό το είδος μουσικής και ο σύζυγός της δεν γινόταν να της χαλάσει το χατίρι.
Scroll To Top