Εντυπωσιάζουν οι Kardashians-Jenners στη νέα φωτογράφιση με εσώρουχα για τον Calvin Klein

Εντυπωσιάζουν οι Kardashians-Jenners στη νέα φωτογράφιση με εσώρουχα για τον Calvin Klein


Οι αδελφές Kardashian και Jenner πρωταγωνιστούν ξανά στη νέα καμπάνια του οίκου Calvin Klein, που λανσάρει τα νέα σχέδια εσωρούχων και τζιν.

Η φωτογράφιση έγινε από τον Willy Vanderperre και είναι η δεύτερη φορά που όλες οι αδελφές ποζάρουν για το #MyCalvins.Στην ασπρόμαυρη φωτογράφιση βλέπουμε την Kim, την Khloe, την Kourtney, την Kendall, και την Kylie να φωτογραφίζονται στην εξοχή με φόντο τα δέντρα και να κλέβουν τις εντυπώσεις.


Μπορεί η καμπάνια να βγήκε τώρα στη δημοσιότητα, ωστόσο η φωτογράφιση έγινε τον Μάρτιο, όταν η Khloe ήταν περίπου 8 μηνών έγκυος. Η Khloe σχολίασε σχετικά: «Νομίζω ότι ήμασταν πιο άνετες αυτήν τη φορά, αλλά πάντα μας φοβίζει η φωτογράφιση για τα Calvin Klein, αφού φοράμε κάποιες φορές εσώρουχα. Εγώ είχα τρομοκρατηθεί λίγο που έπρεπε να ποζάρω φορώντας εσώρουχα κι ενώ διανύω τις τελευταίες μέρες του όγδοου μήνα της εγκυμοσύνης μου».Η πρώτη καμπάνια είχε βγει στη δημοσιότητα τον Ιανουάριο και όλοι οι συμμετέχοντες της παραγωγής είχαν δυσκολευτεί αρκετά, αφού προσπαθούσαν να κρύψουν την εγκυμοσύνη της Kylie.

Σε αυτήν την φωτογράφιση τα πράγματα διαφορετικά, αφού η Khloe δεν είχε κανένα πρόβλημα να ποζάρει με εσώρουχα και φουσκωμένη κοιλίτσα.

Scroll To Top