Φαίη Σκορδά - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απήλαυσαν τον καφέ τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Φαίη Σκορδά - Σταματίνα Τσιμτσιλή: Απήλαυσαν τον καφέ τους σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων

Στην εκστρατεία ενημέρωσης για τη Μηνιγγίτιδα νόσο τύπου Β που πραγματοποιήθηκε σε εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός μερικές από τις επώνυμες κυρίες της showbiz.

Ανάμεσα σε αυτές η Φαίη Σκορδά και η Σταματίνα Τσιμτσιλή, οι οποίες αφού ενημερωθήκαν για την ύπουλη αυτή νόσο που εξελίσσεται ραγδαία, εντός 24 ωρών, και δύναται να έχει δραματικές επιπτώσεις στην υγεία των παιδιών, ήπιαν μαζί τον καφέ συνομιλώντας για τη νέα σεζόν.Με αυτόν τον τρόπο οι παρουσιάστριες διέψευσαν όλες αυτές τις φήμες που τις ήθελαν να έχουν παρεξηγηθεί.«Υπάρχει μία σχέση πολλών ετών με τη Φαίη. Υπάρχουν φιλίες που αντέχουν στο χρόνο και απλά τροφοδοτούνται από την καθημερινότητα. Κάποια περίοδο και λόγω Alter κάναμε κολλητή παρέα, περνούσαμε πολλές ώρες μαζί. Τώρα γίναμε και οι δύο μανούλες, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι είμαστε τσακωμένες», έχει πει η Σταματίνα Τσιμτσιλή σε παλαιότερη συνέντευξη της όταν τη ρώτησαν σχετικά, ενώ είχε συμπληρώσει:

«Με τη Φαίη είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε, όμως, κολλητή παρέα ούτε έχουμε μια καθημερινότητα ούτε μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο. Υπάρχει μια αγάπη που μας συνδέει, κοινές αναμνήσεις, είμαστε δίπλα η μία στην άλλη στις σημαντικές μας στιγμές, από εκεί και πέρα και οι δύο έχουμε τα παιδιά και το… τρέξιμο, εδώ δεν προλαβαίνουμε να δούμε τον άνθρωπο μας, θα δούμε τις φίλες μας;», είχε πει.

 

Scroll To Top