Φωτεινή Ντεμίρη: «Όταν είσαι ηθοποιός ζεις σα βασιλιάς και σα ζητιάνος…»

Φωτεινή Ντεμίρη: «Όταν είσαι ηθοποιός ζεις σα βασιλιάς και σα ζητιάνος…»

 

Καλεσμένη στο «The 2Night Show»  του Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τετάρτης η τηλεοπτική «Κανέλλα», Φωτεινή Ντεμίρη, η οποία  μίλησε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον Χάρη Γρηγορόπουλο, τον τηλεοπτικό «Τρελαντώνη».

Η ηθοποιός ανέφερε πως υπάρχουν κάποιοι που δεν γνωρίζουν πως οι δυο ηθοποιοί είναι παντρεμένοι και γονείς δυο παιδιών, μιας 24χρονης κόρης και ενός 22χρονου γιου, ο οποίος μάλιστα άφησε τις σπουδές του για να ασχοληθεί με την υποκριτική, κάτι που την χαροποίησε ιδιαίτερα.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί οι ηθοποιοί δεν θέλουν να ακολουθούν τα παιδιά τους το ίδιο επάγγελμα. Αν δεν σ' αρέσει άλλαξε επάγγελμα. Εμένα μ' αρέσει και είμαι εδώ και κάνω αυτή τη δουλειά. Στην κρίση όλες οι δουλειές ήταν δύσκολες [...] Όταν είσαι ηθοποιός, ζεις μια πάρα πολύ έντονη ζωή. Ζεις σα βασιλιάς και σα ζητιάνος, αλλά τα γεύεσαι όλα» δήλωσε χαρακτηρικά ενώ εκμυστηρεύτηκε πως πέρασε οικονομικά δύσκολες στιγμές, τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της και μάλιστα όταν είχαν φέρει στον κόσμο τα παιδιά τους.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

 

Scroll To Top