Γιάννης Μάρκου για Τζούλια Νόβα: «Αισθάνομαι προδομένος»

Γιάννης Μάρκου για Τζούλια Νόβα: «Αισθάνομαι προδομένος»

 

Το μεσημέρι της Δευτέρας ο Γιάννης Μάρκου μίλησε στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και μεταξύ άλλων απάντησε σε όσα είπε η Τζούλια Νόβα στην εκπομπή «Happy Day».

«Η σχέση αυτή ξεκίνησε με πολύ έρωτα. Ξέρω πως συνήθως οι γυναίκες έχουν στο μυαλό τους τον γάμο και τα παιδιά. Εγώ είναι κάτι που το έχω κάνει. Έχω τρία παιδιά. Από δική της πρωτοβουλία αποφάσισε να καταλήξει αυτή η σχέση σε γάμο. Απλώς δεν έγινε αυτή η πρόταση όπως θα ήθελε. Τσακωνόμασταν γιατί είχαμε και οι δύο δίκιο. Έχουμε πει να μείνουμε φίλοι και σέβομαι τη φιλία, δεν θέλω να είμαι εχθρός με την Τζούλια. Ευελπιστώ να πάει καλά στη ζωή της ό,τι και να είναι. Σαν άνθρωπος θα είμαι πάντα δίπλα της» είπε αρχικά ο Γιάννης Μάρκου.

Όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους και αν τον ενόχλησε η φιλία της με έναν συγκεκριμένο άνθρωπο, απάντησε: «Με ενοχλούσε ότι προηγούνταν αυτός ο άνθρωπος από εμένα. Δεν μπορείς να αποβάλλεις τη σχέση σου και να λες “αν θέλεις ακολούθησε”. Δε μπορώ να ακολουθώ ανάβαση σε βουνό και Παρά Πέντε. Δεν έχω μάθει να ζηλεύω. Έχω μάθει να σέβομαι και να με σέβονται. Τις τελευταίες μέρες αισθάνθηκα ότι κάτι έσπασε, ότι προτιμάει τις παρέες από μένα οπότε αναγκάστηκα και την έδιωξα από το σπίτι. Αυτή έφυγε από τη σχέση, εγώ την έδιωξα από το σπίτι».

«Εγώ έχω υποχρεώσεις που η Τζούλια δεν τις ξέρει και δε χρειάζεται. Ταξίδια πηγαίναμε. Η Τζούλια ήθελε περισσότερα ταξίδια. Υπήρξε ένα θέμα πέρσι τον Αύγουστο με ένα ταξίδι που ήθελε να πάμε και από κει ξεκίνησε η παρεξήγηση. Ήθελε να πάμε στην Αίγυπτο που εγώ το θεωρώ επικίνδυνο. Από τη στιγμή που έχω δύο παιδιά στο σπίτι -γιατί τα σκυλιά είναι παιδιά- δεν μπορούσα να λείψω 20 μέρες» συνέχισε ο Γιάννης Μάρκου και ξεκαθάρισε για το ενδεχόμενο επανασύνδεσης: «Είμαι κάθετος, ο τρόπος που το διάλεξε, όλα αυτά που έγιναν λιγάκι σκληρά, αισθάνομαι προδομένος γιατί δεν το είχα συνειδητοποιήσει. Δεν ήμουν πάντα έτοιμος να κάνω ταξίδια για διασκέδαση. Πρέπει μέσα μου να είμαι ήρεμος. Στην αρχή μου έλειπε αβάσταχτα. Τώρα είμαι πολύ καλύτερα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top