Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός με την ερώτηση για το Survivor All Star και τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Γιώργος Λιανός: Ο εκνευρισμός με την ερώτηση για το Survivor All Star και τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Στην Ελλάδα βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο Γιώργος Λιανός.   Την Τρίτη 5 Ιουλίου θα παρουσιάσει ζωντανά τον Ημιτελικό του reality και την Τετάρτη 6 Ιουλίου τον μεγάλο τελικό.

Δημοσιογράφοι και κάμερες περίμεναν τον παρουσιαστή στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και κάποια ερωτήματα εκνεύρισαν τον Γιώργο Λιανό. Αυτά είχαν να κάνουν με το Survivor All Star και την παρουσίασή του.

«Σεπτέμβριο; Δεν υπάρχουν τέτοια πράγματα, δεν ξέρω… τα βγάζεις από το μυαλό σου. Ρωτάτε πράγματα που δεν ξέρω να σας απαντήσω», είπε ο Γιώργος Λιανός για να δεχτεί ερώτηση στη συνέχεια σχετικά με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το ενδεχόμενο να είναι ο επόμενος παρουσιαστής του reality.

«Δεν έχεις έρθει για καλό εσύ εδώ πέρα… Όταν ένας παρουσιαστής είναι σε μια εκπομπή και έχει εν ενεργεία ένα συμβόλαιο, συνήθως παρεξηγούνται όταν συζητάνε για κάτι άλλο. Ήταν σωστή η ερώτησή σου; Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση για τέτοια πράγματα. Ούτε για τον Γιώργο Αγγελόπουλο ξέρω κάτι. Είναι λίγο άκομψο να με ρωτάτε ενώ δεν έχει τελειώσει το project. Μήπως είναι λάθος τα δημοσιεύματα; Μήπως οι συζητήσεις δεν έχουν γίνει ποτέ;», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top