Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother και τη ρήξη του με τον ΣΚΑΪ: «Όταν μιλάω, πάντα λέω την αλήθεια»

Γιώργος Τσαλίκης για το Big Brother και τη ρήξη του με τον ΣΚΑΪ: «Όταν μιλάω, πάντα λέω την αλήθεια»


Στην κάμερα της εκπομπής «Στη Φωλιά των Κούκου» μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον ΣΚΑΪ και τη διακοπή της επικείμενης συνεργασίας τους στο Big Brother.

«Είμαι μια χαρά. Ήταν μεγάλη μέρα, γιατί πέρα από τα τηλεοπτικά, δίνουμε και πανελλήνιες. Έκανα μια ανάρτηση που ήμουν αληθινός, πολύ αληθινός. Αυτό που έγραψα και στο ποστ είναι αυτό που θέλω να κρατήσετε. Ότι όταν μιλάω πάντα λέω την αλήθεια και πάντα υπάρχει λόγος. Και με την αλήθεια πάντα πορεύομαι στη ζωή μου.

Εγώ δεν είμαι ένας άνθρωπος που λειτουργώ με παρορμητισμό, με την έννοια της βλακείας. Είμαι ένας άνθρωπος συνετός, πάρα πολλά χρόνια στον χώρο. Όταν μιλάω είμαι πάντοτε πολύ προσεκτικός. Έχει πάρει τη νομική οδό και θα πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός και φειδωλός.

Τις επόμενες μέρες θα τα μάθετε όλα. Δεν μου πρότειναν κάτι άλλο εκτός από την παρουσίαση του Big Brother.

Εφόσον έχει πάρει τη νομική οδό, αυτό που θέλω και αυτό που θα γίνει είναι να δικαιωθώ. Εδώ που ζούμε μαθαίνονται όλα. Και στην Αυστραλία που ήμουν, όλα τα μάθαινα. Υπάρχει ένα τραγούδι που λέει τίποτα δεν γίνεται τυχαία, ούτε τα άσχημα, ούτε τα ωραία. Περιμένετε λίγες μέρες. Έχετε υπομονή. Ήδη είπα πάρα πολλά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τσαλίκης.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govatileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top