Γωγώ Μαστροκώστα για Φώφη Γεννηματά: «Είναι πάνω από όλα μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά»

Γωγώ Μαστροκώστα για Φώφη Γεννηματά: «Είναι πάνω από όλα μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν το πρωί της Τρίτης η Γωγώ Μαστροκώστα, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον θάνατο της Φώφης Γεννηματά που έφυγε από τη ζωή χτες σε ηλικία 56 ετών.

«Η Φώφη Γεννηματά, για μένα, πάνω από όλα είναι μία μάνα που αφήνει πίσω τρία παιδιά. Αυτό μετράει για μένα και αυτό είναι το πιο σημαντικό και πιστεύω ότι κάθε μάνα το πρώτο που σκέφτεται είναι αυτό: «Τα παιδιά μου». Το λέω τώρα και ανατριχιάζω, γιατί κι εγώ σοκαρίστηκα και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ. Ήταν μια γυναίκα που το είχε παλέψει, αλλά καμιά φορά είναι και θέμα τύχης. Σε όσους μου λένε ότι ήμουν μαχήτρια, λέω ήμουν τυχερή», είπε αρχικά η Γωγώ Μαστροκώστα.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν είναι δυνατόν να μην λιγοψυχήσεις, ούτε μία στο εκατομμύριο. Εμείς που έχουμε βιώσει αυτές τις καταστάσεις παθαίνουμε ακόμα χειρότερο σοκ όταν κάποιος “φεύγει”, γιατί λες δεν έχει τελειώσει ποτέ. Σίγουρα ήταν μία από τις περιπτώσεις τις πολύ σπάνιες, αλλά σίγουρα υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις πιο ήπιες. Να μην τρομοκρατηθούν οι γυναίκες».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top