Στο 21ο επεισόδιο, η Ελευθερία Καρναβά δεν ικανοποίησε τους κριτές με την απόδοση της στη δοκιμασία και αποχώρησε για δεύτερη φορά.

Την καλύτερη φωτογραφία, σύμφωνα με τους κριτές, είχε ηΆννα Χατζή.

Μια φορά κι έναν καιρό, η δεκάδα του GNTM ξυπνά για μια δοκιμασία βγαλμένη από παραμύθι. Τα υποψήφια μοντέλα θα ποζάρουν στον φακό του Πέτρου Σοφικίτη ως σύγχρονες MaryPoppins στον αέρα!

Μαγεία, παιδικότητα και βρετανική φινέτσα, θα πρέπει να συνδυαστούν με ένα πολύ ιδιαίτερο και βαρύ styling και με συγκεκριμένες πόζες, που αψηφούν τη βαρύτητα, καθώς εκτελούνται σε τραμπολίνο!

To στρατηγικό πλεονέκτημα της Άννας ανεβάζει το επίπεδο δυσκολίας, ενώ η έξτρα επιλογή μιας κοπέλας να κάνει μόνη της μακιγιάζ και μαλλιά οδηγεί σε περαιτέρω γκρίνιες.

Αυτή η δοκιμασία αποχώρησης επιφυλάσσει μια ακόμα έκπληξη στα μοντέλα, μιας που το κορίτσι που έδειξε να συνεργάζεται καλύτερα στο σετ, κερδίζει με μια φίλη της βόλτα σε ιστιοπλοϊκό, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη.

Πίσω στο σπίτι, τα κορίτσια αποφασίζουν να περάσουν τον ελεύθερο χρόνο τους σκαρφίζοντας μια εικονική δοκιμασία αποχώρησης και μιμούμενες τη Ζενεβιέβ Μαζαρί και την Έλενα Χριστοπούλου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!