Γρηγόρης Βαλτινός: «Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν κατηγορηθεί, ήταν ταλαντούχοι»

Γρηγόρης Βαλτινός: «Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν κατηγορηθεί, ήταν ταλαντούχοι»

 

 O Γρηγόρης Βαλτινός ήταν καλεσμένος το Σάββατο στην εκπομπή DOT και στην Νάντια Μπουλέ και τον Μίνω Θεοχάρη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο κίνημα metoo και τους προφυλακισμένους συναδέλφους του.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Βαλτινός δήλωσε χαρακτηριστικά πως «δεν είναι όλο το θέατρο έτσι, προς Θεού. Όπως δεν είναι όλη η κοινωνία έτσι. Υπάρχουν και σε άλλους χώρους τέτοια κρούσματα. Εκείνο που με ενόχλησε ήταν ότι έβγαινε ο καθένας και έλεγε την άποψη του, έκανε δικαστήρια λαϊκά. Κάτι το οποίο απέφευγα και θα αποφύγω και σήμερα εδώ».

«Οι υποθέσεις βρίσκονται εκεί που πρέπει και θα εξιχνιαστούν. Σίγουρα αυτοί οι άνθρωποι, που έχουν κατηγορηθεί, ήταν ταλαντούχοι. Πρόσφεραν στο θέατρο και αυτό είναι ακόμα πιο λυπηρό, ακόμα πιο θλιβερό».

«Νομίζω ότι πρέπει να σταματήσουμε να κάνουμε τους δικαστές, τους αστυνόμους, τους κριτές. Ας μην παίξουμε και εμείς το παιχνίδι των social media όπου ο καθένας είτε γράφει σε ένα tweet την άποψη του είτε βγαίνει στην τηλεόραση και καταδικάζει και αφορίζει. Είναι κάτι που μας έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα» πρόσθεσε ο ηθοποιός στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του ΣΚΑΪ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top