Η 20χρονη κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

Η 20χρονη κόρη της Kate Winslet είναι ηθοποιός και δεν το πήρε χαμπάρι κανείς

 

Πριν από λίγο διάστημα η Kate Winslet μίλησε στην εκπομπή της Lorraine Kelly και αποκάλυψε ότι η 20χρονη κόρη που έχει με τον πρώην σύζυγό της Jim Threapleton, Mia, ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Η Mia Threapleton ξεκίνησε την καριέρα της χωρίς κανείς να έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι κόρη της διάσημης ηθοποιού αφού έχει διαφορετικό επίθετο.

Όπως είπε η Winslet, η κόρη της είναι 20 και είναι ηθοποιός. Είναι στην Τσεχία τώρα και θα ξεκινήσει μια σειρά εκεί, ενώ εξομολογήθηκε ότι είχε καταλάβει ότι ήθελε να ακολουθήσει την ίδια καριέρα με εκείνη.

«Το ήξερα ότι θα ερχόταν. Πάντα το υποψιαζόμουν. Και πριν μερικά χρόνια γύρισε και μου είπε ότι θα ήθελε να κάνει μια προσπάθεια», είπε η ηθοποιός.

Έχοντας διαφορετικό επίθετο από τη μαμά της, η Mia κατάφερε να πάρει τον πρώτο της ρόλο χωρίς καμιά βοήθεια. «Αυτό που είναι ωραίο για εκείνη είναι ότι έχει διαφορετικό επίθετο οπότε δεν την κατάλαβε κανείς και οι άνθρωποι του κάστινγκ δεν ήξεραν ότι είναι η κόρη μου κι αυτό είναι σημαντικό για την αυτοπεποίθησή της», συνέχισε η ηθοποιός.

Η Mia πέρυσι συμμετείχε στην ταινία Shadows σε ένα ρόλο που ήταν και ο πρώτος για τον οποίο έδωσε audition στη ζωή της. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top