H Ελένη Μενεγάκη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της εδώ και λίγες ημέρες ωστόσο φροντίζει να είναι καθημερινά σε επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα των νησιών του Αιγαίου, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media.

Αυτές τις ημέρες βρίσκεται στη Σχοινούσα και απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές, μαζί με την οικογένεια της και ένα ηλιόλουστο μεσημέρι αφού έφαγε θέλησε να ξαπλώσει λιγάκι στο παγκάκι μίας ταβέρνας και δεν δίστασε να δημοσιεύσει ένα στιγμιότυπο από αυτή της τη στιγμή.

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανάρτηση προκάλεσε αντιδράσεις καθώς ένας follower της την σχολίασε αρνητικά με εκείνη να απαντάει εμφανώς ενοχλημένη: «αχ ! Με την καλή κουβέντα στο στόμα ! Μπράβο ! Σε ταβέρνα στο νησί κοιμάμαι ! Μάλλον εκεί που εργάζεσαι εσύ δεν επιτρέπεται ! Κρίμα !!! Καλό καλοκαίρι» με την κουβέντα να συνεχίζεται και η Ελένη Μενεγάκη να απαντάει: «Είναι πολυτέλεια να κοιμηθείς το μεσημέρι μισή ώρα σ ένα ταβερνάκι σ ένα μικρό νησί της χώρας μας με 40 βαθμούς ??? Δεν νομίζω …

 

Το αν έχω μεγάλο σπίτι είναι γνωστό, το αν αμοιβομαι καλά από την δουλειά μου κ αυτό είναι γνωστό ! Το να πας για φαγητό σ ένα ταβερνάκι στην Ελλάδα δεν είναι άπιαστο όνειρο ας κρίνει ο κόσμος ! Οποίος θέλει να ξεσπάσει τα νεύρα του κάπου , καλό είναι να το κάνει σε αυτούς που το προκάλεσαν ! Σίγουρα εγώ δεν είμαι μέσα σε αυτούς. Καλό καλοκαίρι με ηρεμία , αγάπη , υγεία και καθαρό μυαλό!».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!