Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου μετά τη δήλωση Χατζηφωτίου για τη σχέση τους

 Η απάντηση της Έλενας Χριστοπούλου μετά τη δήλωση Χατζηφωτίου για τη σχέση τους

Έκπληξη προκάλεσε η δήλωση του Ζάχου Χατζηφωτίου στην εκπομπή «Τι λέει», καθώς ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε για πρώτη φορά πως στο παρελθόν είχε σχέση για επτά χρόνια με την Έλενα Χριστοπούλου.

Το θέμα πήρε διάσταση και η ίδια η Έλενα Χριστοπούλου έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στο Πρωινό της Τρίτης και έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Στο τέλος της επικοινωνίας τους, όμως, ακολούθησε μια μεγάλη έκπληξη!

«Αφενός είμαι ωραία, αφετέρου δεν μπορώ να ράψω ούτε κουμπί, θέλω να το τονίσω αυτό. Γελάω, τι να κάνω; Τον Ζάχο τον αγαπώ, με έχει ορίσει σαν άνθρωπος, είναι ο μέντοράς μου, είναι ο άνθρωπος που λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ, θα ήθελα αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα από εκείνον. Μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει στις επιλογές μου πάρα πολύ, στον γάμο μου ήταν εκεί, στο νοσοκομείο ήταν δίπλα μου, πάντα ήταν εκεί… Έχω ζήσει όλες τις μεγάλες του σχέσεις, ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν είμαι μεγαλύτερη να κάνω σχέση μαζί του.

Αυτά που είπε, τα είπε. Αύριο μπορεί να πει κάτι άλλο, αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών κι εγώ τον αγαπώ. Εκείνος μου έχει μάθει ότι μέσα από το χιούμορ ξεπερνάμε τα πάντα. Δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω αλλιώς. να μου δείξουν τις φωτογραφίες, να μου δείξουν και που μέναμε αλλά δεν θέλω να μπω σε πόλεμο φαντασμάτων. Ο Ζάχος είναι στη ζωή μου τα τελευταία 24 χρόνια, ξέρει τους γονείς μου, είναι αυτός. Αν ήταν κάτι άλλο θα ήμουν η πρώτη που θα το έλεγα», εξομολογήθηκε η Έλενα Χριστοπούλου και πρόσθεσε «Τώρα είμαστε μαζί και πίνουμε γαλλικό καφέ.

Scroll To Top