Η απάντηση της Νίκης Σερέτη στη δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Παπαμιχαήλ

Η απάντηση της Νίκης Σερέτη στη δημόσια συγγνώμη του Γιάννη Παπαμιχαήλ

 

Μια σπάνια συνέντευξη στο περιοδικό «Gala παραχώρησε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις δύο πρώην σχέσεις του, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου.

«Πέρασα από πολλές σχέσεις και δύο φορές έφτασα κοντά στον γάμο με δύο αξιόλογα κορίτσια, τη Νίκη Σερέτη και τη Χριστίνα Γεωργίου. Εγώ έφταιξα που οι σχέσεις αυτές δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και μέσω αυτής της συνέντευξης τους ζητώ δημόσια συγνώμη. Θα μπορούσα να είχα κάνει οικογένεια.

Σήμερα έχω μετανιώσει γι’ αυτό. Ελπίζω να είναι καλά και να έχουν φτιάξει τις ζωές τους. Ίσως δεν είναι αργά και για μένα, αλλά είναι διαφορετικό να συμβεί αυτό στα 35 -40 και άλλο στα 50, όπου ο χρόνος περνάει πιο γρήγορα.

Όταν είμαστε 20 βλέπουμε τα 50 σαν ένα μακρινό αριθμό και σε λίγο θα είμαστε εξήντα. Θα ήθελα να γνωρίσω μια γυναίκα που να ξέρει τι θέλει, να είναι αυτοδύναμη, να μπορούμε να επικοινωνήσουμε, να θέλουμε παρόμοια πράγματα. Η συντροφικότητα είναι του χαρακτήρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παπαμιχαήλ.

Η Νίκη Σερέτη μιλώντας στην κάμερα του Happy Day, ρωτήθηκε για τη δήλωση αυτή του Γιάννη Παπαμιχαήλ, και απάντησε: «Αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, αν έχω να πω κάτι στον Γιάννη, θα το πω στον ίδιο. Να είναι καλά πάντως αν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο».

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top