Η απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη στις φήμες περί πρόωρου τέλους του «Beat Buzzer»

Η απάντηση του Γιώργου Μαυρίδη στις φήμες περί πρόωρου τέλους του «Beat Buzzer»

Τη δική του απάντηση σε όσους υποστηρίζουν ότι πρόκειται να «κοπεί» η εκπομπή του, «Beat Buzzer», από το πρόγραμμα του ΑΝΤ1, έδωσε ο Γιώργος Μαυρίδης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας follower του παρουσιαστή σχολίασε κάτω από την πιο πρόσφατη φωτογραφία του στο Instagram ότι πρόκειται να «κοπεί» η εκπομπή.Τότε, ο Γιώργος Μαυρίδης δεν δίστασε να απαντήσει:

«Φίλε μου η εκπομπή δεν θα κοπεί ούτε τώρα ούτε πότε, θα τελειώσει κανονικά τον Δεκέμβριο όπως έχει προγραμματιστεί, απλά όπως κάθε φορά που κάνω μια προσπάθεια με μια εκπομπή βγαίνουν όλοι μαζί ενωμένοι, από πανελίστες μέχρι πληρωμένους δημοσιογράφους και με κράζουν, μιλάνε άσχημα και στο τέλος βγάζουν και μια ιστορία ό,τι κόβομαι η πάω πάτο κλπ. Έχω πολλά παραδείγματα να σου δώσω, όπως πχ ότι ο "δρόμος" τελείωσε με 20% μέσο όρο τηλεθέαση τις Κυριακές το απόγευμα αλλά ο κόσμος την θυμάται ως αποτυχημένη, τώρα πάλι κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα με το beat buzzer. OΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΜΥΑΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!».
Scroll To Top