Η αποκάλυψη της Μαρίας Φιλίππου: «Ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να πληρώνουμε τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες»

Η αποκάλυψη της Μαρίας Φιλίππου: «Ο παραγωγός της παράστασης μας ζήτησε να πληρώνουμε τους τεχνικούς και τις ταξιθέτριες»

 

Στην κάμερα της εκπομπής μίλησε η Μαρία Φιλίππου, η οποία μίλησε για την παράσταση που συμμετείχε, «Συνοικία το Όνειρο», η οποία έριξε αυλαία πρόωρα, με τον επιχειρηματία να κάνει λόγο για εισπρακτική αποτυχία.

Η Μαρία Φιλίππου δήλωσε μεταξύ άλλων πως ζητήθηκε από τον θίασο να γίνουν συμπαραγωγοί της παράστασης.

 «Ξεκινήσαμε εμείς τον προηγούμενο Αύγουστο να κάνουμε πρόβα γι’ αυτό το υπέροχο. Ήμασταν 12 ηθοποιοί και τρεις μουσικοί από την αρχή. Σταματήσαμε λόγω κορωνοϊού, ξαναξεκινήσαμε τις πρόβες φέτος. Ανεβήκαμε στις 20 Οκτωβρίου και κατεβήκαμε στις 30 Οκτωβρίου. . Οι παραστάσεις μας θα συνεχίζονταν κανονικά αλλά είχαμε κρούσμα κορωνοϊού και μπήκε όλος ο θίασος σε καραντίνα για 14 ημέρες. Ειδοποιηθήκαμε ότι ο επιχειρηματίας προτίθεται να κατεβάσει την παράσταση», περιέγραψε η ηθοποιός και τόνισε πως όταν ένας επιχειρηματίας θέλει να κρατήσει μία παράσταση υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Στη συνέχεια η Μαρία Φιλίππου κατήγγειλε πως η πρόταση που έγινε στους συντελεστές ήταν να γίνουν συμπαραγωγοί της παράστασης.

«Αντ’ αυτού λάβαμε δύο προτάσεις στις οποίες μας μετέτρεπε από εργαζόμενους σε συμπαραγωγούς, δηλαδή να πληρώνουμε στο θέατρο το 48%  των εισπράξεων με μίνιμουμ 180 εισιτήρια την ημέρα, κι αυτό θα ανανεωνόταν κάθε μήνα, να πληρώνουμε τους τεχνικούς, τις ταξιθέτριες και το promotion της παράστασης. Τόσα χρόνια δεν το έχω ξανασυναντήσει αυτό. Αυτό είναι πολύ λυπηρό. Αυτό που μας είπε ο επιχειρηματίας, ότι η παράσταση δεν είχε εισπρακτική επιτυχία, δεν μπορείς να το ξέρεις μόνο μέσα σε 10 παραστάσεις».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top