Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αργυρόπουλου για την προσωπική ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου

Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αργυρόπουλου για την προσωπική ζωή της Μαρίας Μπακοδήμου

Στην κάμερα του Happy Day μίλησε ο Δημήτρης Αργυρόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πρώτη του γυναίκα, Μαρία Μπακοδήμου, αλλά και στους τρείς γιους του.

Πρόσφατα η Μαρία Μπακοδήμου, δημοσιοποίησε στο προσωπικό της Instagram φωτογραφία με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και τον μεγαλύτερο γιο τους στο διεθνή αερολιμένα Ελευθέριος Βενιζέλος, την ημέρα που ξεκινούσε το ταξίδι των σπουδών του με τελικό προορισμό την Αμερική.

Ο περήφανος πατέρας αποκάλυψε στην κάμερα: «Ο μεγάλος μου γιος σπουδάζει media στην Αμερική, ο μεσαίος θέλει να πάει στην Αμερική και ο μικρός, που είναι μόνο δέκα, θέλει να γίνει ποδοσφαιριστής. Με τη Μαρία είχαμε δράματα που έφυγε ο μεγάλος για σπουδές… Είσαι περήφανος για τον γιο σου, αλλά το άλλο σου μισό λέει "πωπω πάει αυτός"»!

Στη συνέχεια δεν δίστασε να σχολιάσει και την προσωπική ζωή της παρουσιάστριας αφήνοντας να εννοηθεί ότι βρίσκεται σε σχέση: «Η Μαρία είναι συνέχεια στην Τουρκία, έγινε οικονομικός μετανάστης! Κάτι έχει βρει εκεί… και περνάει καλά! Μακάρι το κορίτσι μας».


Scroll To Top