Η Ashley Graham φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue λίγο πριν γεννήσει!

Η Ashley Graham φωτογραφίζεται για το εξώφυλλο της Vogue λίγο πριν γεννήσει!

 

Η Ashley Graham πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον Justin Ervin φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Vogue για το τεύχος Ιανουαρίου 2020 και παραχώρησε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη.

Το διάσημο plus size μοντέλο δεν δίστασε να αναφέρει πως  της έχουν δημιουργηθεί κάποιες ανησυχίες γύρω από το σεξ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης ενώ πρόσθεσε πως αυτή είναι φυσιολογική συζήτηση που θα έπρεπε να κάνουν όλες οι μαμάδες μεταξύ τους.

«Πιστεύω ότι κάθε σχέση περνάει δοκιμασίες σε αυτόν τον τομέα. Πολλές φορές, χρειάζεται να το προγραμματίσεις μάλιστα, για να γίνει αλλά με την εγκυμοσύνη τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά σχολιάζει το 32χρονο μοντέλο και συνεχίζει: «Όλα είναι διαφορετικά επειδή τώρα υπάρχει μια φουσκωμένη κοιλίτσα που γίνεται εξαιρετικά ευαίσθητη στην αλλαγή στάσεων. Πολλές φορές, ρωτάω φίλες μου που έχουν περάσει από αυτή τη φάση, ποιες στάσεις προτιμούσαν. Αυτή είναι μία εξαιρετικά φυσιολογική συζήτηση μεταξύ των νέων μαμάδων».

Η Ashley πάντως, δείχνει να απολαμβάνει πολύ αυτή την περίοδο της ζωής της καθώς και τις όμορφες αλλαγές στο σώμα της μαζί με άλλες εννιά φίλες της, που περιμένουν κι εκείνες μωρό, όπως δηλώνει.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top