Η Barbra Streisand ζητά συγγνώμη για όσα είπε για τον Michael Jackson!

Η Barbra Streisand ζητά συγγνώμη για όσα είπε για τον Michael Jackson!
Η Barbra Streisand ζήτησε συγγνώμη για όσα είπε για τους άνδρες που κατηγορούν τον Michael Jackson ότι τους κακοποίησε όταν ήταν ανήλικοι.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός έγινε αποδέκτης σφοδρότατης κριτικής όταν δήλωσε πως πιστεύει μεν τις καταγγελίες των πρωταγωνιστών στο ντοκιμαντέρ Leaving Neverland αλλά ο Michael Jackson «δεν τους σκότωσε» κιόλας. «Ζητώ μία βαθιά συγγνώμη για κάθε πόνο ή παρεξήγηση που προκάλεσα, με το να μην διαλέξω πιο προσεκτικά τις λέξεις για τον Michael Jackson και τα θύματά του, γιατί οι λέξεις όπως τυπώθηκαν δεν αποτυπώνουν τα αληθινά μου συναισθήματα» έγραψε η Streisand στο Twitter.

«Δεν ήθελα να απορρίψω τα τραύματα που έχουν βιώσει αυτά τα παιδιά με κάθε τρόπο. Όπως όλοι οι επιζήσαντες μιας σεξουαλικής επίθεσης, θα πρέπει να συνεχίσουν να το κουβαλάνε αυτό για όλη τους τη ζωή. Μετανιώνω και ελπίζω ο Τζέιμς και ο Γουέιντ να αναγνωρίζουν ότι πραγματικά τους σέβομαι και τους θαυμάζω γιατί είπαν την αλήθεια», πρόσθεσε.

Το ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε πριν λίγο καιρό έχει προκαλέσει αντιδράσεις τόσο εις βάρος του Jackson όσο και των δύο πρωταγωνιστών του. Οι διαχειριστές της περιουσίας του Jackson και η οικογένεια του έχουν χαρακτηρίσει τον Ρόμπσον και τον Σέιφτσακ ως «συμφεροντολόγους» που ψεύδονται για να κερδίσουν χρήματα. 

Scroll To Top