Οι celebrities στο Lifeme Workshop!

 Οι celebrities στο Lifeme Workshop!

Μια Κυριακή αφιερωμένη στο Wellness πραγματοποιήθηκε στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με έναν πραγματικά μαγικό και άκρως πρωτοποριακό τρόπο που ήρθε να ταράξει τα νερά σε όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα για τον υγιεινό τρόπο ζωής.

Πρόκειται για το 1ο Lifeme Workshop, ένα καινοτόμο και διαδραστικό event που σχετίζεται με την υγεία αλλά και την ποιότητα της ζωής μας σε όλες της τις εκφάνσεις.

Οι 3000 και πλέον επισκέπτες του πρώτου Lifeme Workshop είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε: αθλητικές δραστηριότητες, συζητήσεις με έγκριτους ειδικούς υγείας, παρουσιάσεις μαγειρικής με υγιεινές και απολαυστικές συνταγές, αθλητικά & βιωματικά παιχνίδια για μικρούς και μεγάλους, διαγωνισμούς & εκπλήξεις ενώ τα hashtag της εκδήλωσης ήταν το #healthyandsexy και το #lifemegr.

Ειρήνη ΠαπαδοπούλουΔήμητρα ΠαπανδρέουΣόφη ΠασχάληΤσαναξή-Ουγγαρέζος-Αναστασοπούλου-Δρεμέτσικα-ΓρίφσαΟ Δήμαρχος του Αμαρουσίου, Πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος και Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, κος Γεώργιος Πατούλης, εγκαινίασε το event.


Γιώτα Τσαναξή-Γιώργος Πατούλης-Μαρία Γρίφσα
Τo event παρουσίασαν η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ενώ τον παλμό έδωσε ο αγαπημένος 95,2 Athens Radio DJ με τον Γιάννη Τουμπάνο!

Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Δημήτρης ΟυγγαρέζοςΜανίκας-Ουγγαρέζος-Σιανίδης-Αναστασοπούλου-Παπαδοπούλου-Αλεξάνδρου
Scroll To Top