Τα γενέθλιά του έχει χτες, ο σύντροφος της Ειρήνης Καζαριάν, Ιωσήφ Ψωμάς, ο οποίος έγινε 26 ετών και η αγαπημένη του θέλησε να του ευχηθεί και δημόσια, δημοσιεύοντας τρεις φωτογραφίες τους, τις οποίες συνόδευσε με ένα τρυφερό κείμενο στη λεζάντα της:

«Έρωτα μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου ,την έντασή σου, το πάθος σου για την ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιαξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. 

Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα ,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι! Νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή μου. Η αγάπη σου, Ειρήνη», έγραψε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του GNTM.

 

 
 
 

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

Ερωτα μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου ,την ένταση σου, το παθος σου για την ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κανεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιαξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. #burntpancakes Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα ευκολα και στα δυσκολα ,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή μου Η αγάπη σου, Ειρηνη

A post shared by Noune Eirini (@nounekazaryan) on

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!