Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα: «Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες να μείνω έγκυος ήταν μηδαμινές»

Η εξομολόγηση της Τζούλιας Νόβα: «Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες να μείνω έγκυος ήταν μηδαμινές»

   
Καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day» ήταν  το πρωί της Τρίτης η Τζούλια Νόβα, η οποία μίλησε για τον πρόσφατο γάμο της και το μωράκι που περιμένει.

«Δε νιώθω και μεγάλη διαφορά μετά τον γάμο. Σίγουρα όμως ένιωσα όμορφα. Ήθελα να κάνω οικογένεια αλλά δεν περίμενα ότι θα προέκυπτε τώρα. Εφόσον προέκυψε και έβλεπα ότι ο Μιχάλης ήταν πάρα πολύ θετικός στο να προχωρήσουμε, το σκέφτηκα τρομερά λίγο και έτσι το συνεχίσαμε. Δεν ήμουν καθόλου έτοιμη για την εγκυμοσύνη, επειδή δεν το προσπαθούσαμε και δεν το επιδιώκαμε.

Έγινε μια φορά! Οι πιθανότητες μας, στην ουσία, ήταν μηδαμινές. Μια περίοδος με πολύ άγχος για μένα. Μετά από δυόμιση μήνες όταν το τεστ βγήκε θετικό, ο Μιχάλης χάρηκε πάρα πολύ. Εγώ δεν μπορούσα να το πιστέψω. Προσπαθούσα να είμαι πιο ώριμη και ψύχραιμη. Ήθελα να πάω στον γυναικολόγο, να το δω επειδή πολλές φορές τα τεστ που παίρνουμε από το φαρμακείο κάνουν λάθος. Όταν ο γιατρός πήγε να με εξετάσει, ήμουν περίπου δυόμιση μηνών έγκυος, η πρώτη μου αντίδραση ήταν “καρδιά είναι αυτή που ακούγεται; Γιατί χτυπάει; Πως γίνεται αυτό;”. Γέλασε μαζί μου.

Πολλές φορές ο κύκλος μου δεν ήταν σταθερός και θεωρούσα ότι ήταν κάτι τελείως φυσιολογικό. Μέχρι πριν από ένα μήνα δε φαινόταν τίποτα. Τώρα τελευταία φουσκώνει πολύ γρήγορα» εξήγησε η Τζούλια Νόβα.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top