Οι Έλληνες επώνυμοι αποχαιρετούν μέσα από τα social media τον αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ

Οι Έλληνες επώνυμοι αποχαιρετούν μέσα από τα social media τον αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ

Μεγάλη απώλεια για τον κόσμο της επιστήμης, καθώς ο Βρετανός αστροφυσικός Στίβεν Χόκινγκ απεβίωσε σε ηλικία 76 ετών, όπως γνωστοποίησε εκπρόσωπος της οικογένειάς του.

«Αισθανόμαστε τεράστια θλίψη για τον θάνατο του αγαπημένου μας πατέρα, ο οποίος ήταν σπάνιος άνθρωπος και σπουδαίος επιστήμονας, το έργο του οποίου θα ζήσει για πολλά χρόνια ακόμη» τόνισαν τα παιδιά του, η Λούσι, ο Ρόμπερτ και ο Τιμ, στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της οικογένειας Χόκινγκ, την οποία μετέδωσε το πρωί της Τετάρτης το βρετανικό πρακτορείο ειδήσεων Press Association.«Μια φορά είχε πει ότι δεν θα ήταν και πολύ σπουδαίο αυτό το σύμπαν, αν δεν ήταν το σπίτι των ανθρώπων που αγαπάς. Θα μας λείπει για πάντα», σύμφωνα με την ανακοίνωση των παιδιών του, την οποία αναμετέδωσε επίσης το BBC.

O Στίβεν Χόκινγκ ήταν Βρετανός θεωρητικός φυσικός, κοσμολόγος, συγγραφέας και Διευθυντής Ερευνών στο Κέντρο Θεωρητικής Κοσμολογίας στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ.

Τον Βρετανό αστροφυσικό Στίβεν Χόκινγκ αποχαιρέτησαν με τον δικό τους τρόπο μέσα από τα social media και αρκετοί Έλληνες επώνυμοι ανάμεσά τους η Πόπη Τσαπανίδου, η Μαρία Μπακοδήμου, η Τζένη Μπαλατσινού, η Δωροθέα Μερκούρη, η Κατερίνα Γκαγκάκη και η Μαριάντα Πιερίδη.

Δείτε τις αναρτήσεις των celebrities για τον Στίβεν Χόκινγκ

Επιμέλεια: Αγγελική Στόγια

Scroll To Top