Η «εικονική» επίσκεψη του Ryan Reynolds σε παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινική του Τορόντο

Η «εικονική» επίσκεψη του Ryan Reynolds σε παιδιά που νοσηλεύονται σε κλινική του Τορόντο

 

Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του κορωνοϊού που ζούμε, υπάρχουν άνθρωποι που προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση, ο καθένας με τον τρόπο του.

Ο Ryan Reynolds είναι ένας από αυτούς, καθώς έκανε δωρεές σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα και τράπεζες τροφίμων και τώρα προχώρησε σε «εικονική» επίσκεψη στην Παιδιατρική Πανεπιστημιακή Κλινική του Τορόντο, Hospital for Sick Children.

Ο Καναδός ηθοποιός μπόρεσε να δει όλους τους ασθενείς που νοσηλεύονται στα δωμάτια του νοσοκομείου στο πλαίσιο τηλεοπτικής εκπομπής μέσω CCTV, απάντησε στις ερωτήσεις τους, αποκάλυψε ότι το αγαπημένο του φαγητό είναι η πίτσα με τραγανή λεπτή ζύμη και μίλησε για τις αγαπημένες του ταινίες.

Απαντώντας στην ερώτηση της μικρής Άριελ, η οποία θέλησε να μάθει ποια είναι η ταινία στην οποία συμμετείχε και είναι η αγαπημένη του, ο Ryan Reynolds είπε: «Πραγματικά μου αρέσει το «Detective: Pikachu» εν μέρει επειδή το αγαπούν τα παιδιά μου».

«Αν έμενα εγκλωβισμένος σε ένα ερημικό νησί και έπρεπε να διαλέξω ένα φαγητό που θα μπορώ να τρώω, θα ήταν μία μεγάλη πίτσα με λεπτή τραγανή ζύμη» είπε ο ηθοποιός απαντώντας στη μικρή Σάρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top