Η Jennifer Aniston σε ρόλο πρόκληση! Γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ και ζευγάρι με γυναίκα

Η Jennifer Aniston σε ρόλο πρόκληση! Γίνεται πρόεδρος των ΗΠΑ και ζευγάρι με γυναίκα

Τον μεγαλύτερο ρόλο στην καριέρα της, τουλάχιστον σε επίπεδο πολιτικής ιεραρχίας, θα υποδυθεί η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός του Χόλιγουντ, Jennifer Aniston.

Η 49χρονη ηθοποιός θα παίξει το ρόλο της πρώτης γυναίκας προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, στη σειρά «First Ladies» που θα προβληθεί μέσω της πλατφόρμας του Nteflix.


Σύμφωνα με το σενάριο, η Aniston θα είναι παντρεμένη με την κωμικό ηθοποιό Τιγκ Νοτάρο, συνθέτοντας το ζευγάρι Μπέβερλι και Κίσεϊ Νίκολσον, ακολουθώντας το μότο της σειράς, το οποίο θα είναι... «πίσω από μία πετυχημένη γυναίκα, κρύβεται πάντα μία ισχυρή... γυναίκα».

Το σενάριο βασίζεται εν μέρει στην πραγματική ζωή της Νοτάρο, η οποία συζεί με τη σύντροφό της, Stephanie Allynne, γράφοντας εξάλλου από κοινού το στόρι της νέας σειράς που θα προβληθεί στο προσεχές μέλλον από το Netflix.


Πρόκειται για ένα προσωρημένο σενάριο, το οποίο θα προκαλέσει αντιδράσεις στους συντηρητικούς κύκλους της αμερικανικής κοινωνίας, όχι τόσο για την ανάληψη της προεδρίας από μία γυναίκα, αλλά σίγουρα για το γεγονός ότι η «πρόεδρος» θα είναι ζευγάρι με μία άλλη γυναίκα.
Scroll To Top