Η Kaia Gerber ίδρυσε λέσχη ανάγνωσης στο Instagram

Η Kaia Gerber ίδρυσε λέσχη ανάγνωσης στο Instagram

 

Η Kaia Gerber ίδρυσε λέσχη ανάγνωσης στο Instagram και το πρώτο βιβλίο που πρότεινε είναι το αγαπημένο των social media «Normal People» της Σάλι Ρούνεϊ.

«Ξέρω ότι όλοι αισθανόμαστε απομονωμένοι αυτήν τη στιγμή, οπότε προσπάθησα να σκεφτώ εύκολους τρόπους με τους οποίους μπορούμε να παραμείνουμε συνδεδεμένοι και αποφάσισα να ξεκινήσω μια λέσχη ανάγνωσης βιβλίων» ανέφερε σε ανάρτησή της στο Instagram η Kaia Gerber.
«Διαβάζω πολύ μόνη μου, αλλά θα ήθελα πολύ να μπορώ να μιλήσω με εσάς, παιδιά, γι’ αυτό... Έτσι κάθε εβδομάδα θα δημοσιεύω ένα βιβλίο στα Stories μου και την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσω τα live (μερικές φορές με φίλους, συγγραφείς, προσκεκλημένους) ώστε να μπορούμε όλοι να συζητάμε για το βιβλίο εκείνη την εβδομάδα!», κατέληξε.

Το μυθιστόρημα «Normal People» εξήγησε είναι το «νέο αγαπημένο» της. Την περασμένη εβδομάδα η βιβλιοφάγος Kaia μοιράστηκε τη λίστα ανάγνωσης καραντίνας λόγω του κορωνοϊού μέσω Stories και συμπεριέλαβε το Bonjour Tristesse (Καλημέρα Θλίψη) της Françoise Sagan, το In Cold Blood (Εν Ψυχρώ) του Truman Capote'και το Never Let Me Go (Μη μ’ αφήσεις ποτέ) του Kazuo Ishiguro.

Το δεύτερο, άκρως δημοφιλές μυθιστόρημα της Sally Rooneyείναι μια επίκαιρη επιλογή, καθώς αναμένεται να κάνει σύντομα πρεμιέρα στο BBC η τηλεοπτική μεταφορά του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top