Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μαζί στην παράστασή τους στο Μέγαρο Μουσικής

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης μαζί στην παράστασή τους στο Μέγαρο Μουσικής
Το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της παράστασης «Πείραμα» στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης είναι συμπρωταγωνιστές στο «Πείραμα», παρόλο που πριν από λίγα χρόνια αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Ο Πέτρος και η Μυρτώ είναι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί και ο κόσμος τους έχει αγαπήσει μέσα από την τηλεόραση και τους πετυχημένους ρόλους που έχουν υποδυθεί.


Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, που ήταν μαζί 11 χρόνια, δεν έχει πάρει ακόμα διαζύγιο μιας και οι δύο δεν θεωρούν σημαντική την διαδικασία αυτή. Οι σχέσεις τους παραμένουν πολύ καλές για χάρη των παιδιών τους Δημήτρη και Γιώργου.


Μαζί τους στο έργο συμπρωταγωνιστούν η Φαίη Ξυλά, ο Κωνσταντίνος Ελματζίογλου και ο Μενέλαος Χαζαράκης. Η παράσταση μιλά μια οικογένεια που ζει «εγκλωβισμένη» σε μια διάφανη σφαίρα. Έξω από αυτήν, ένας επιστήμονας, άλλοτε τους παρατηρεί φανερά κι άλλοτε χωρίς να τον αντιλαμβάνονται. Η συμπεριφορά των ατόμων εξαρτάται απόλυτα από το βλέμμα του. Όπως τα ηλεκτρόνια στο «πείραμα της διπλής σχισμής», αυτά τα «ανθρώπινα σωματίδια» αλλάζουν όταν γίνονται αντικείμενο παρατήρησης. Πόσο μεταβάλλεται η στάση τους; Ποια πτυχή του εαυτού τους προσπαθούν να κρύψουν και ποια να προβάλουν;


Scroll To Top