Η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της με δάκρυα στα μάτια

Η Μπέττυ Μαγγίρα επέστρεψε στην εκπομπή μετά τον θάνατο της μητέρας της με δάκρυα στα μάτια

 

Η Μπέττυ Μαγγίρα το απόγευμα της Κυριακής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσα από τα social media ότι έχασε την μητέρα της στην οποία είχε τεράστια αδυναμία, ενώ χρειάστηκε να πάει στην Ξάνθη για την κηδεία της.

Το πρωί της Πέμπτης η Μπέττυ Μαγγίρα, μετά από τρεις ημέρες απουσίες επέστρεψε στην εκπομπή της «Ποιος είναι Πρωινιάτικα».

Η παρουσιάστρια φανερά συγκινημένη καλημέρισε τους τηλεθεατές και τόνισε πως νιώθει σαν να αρχίζει πάλι από την αρχή. Στη συνέχεια δε μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε, το κανάλι, τους συνεργάτες της και τους τηλεθεατές για τα μηνύματα στήριξης.

«Καλημέρα σας… Χαίρομαι κατ’ αρχάς που ξαναγύρισα. Νιώθω να ξαναρχίζω από την αρχή, να ξανακάνω μία επανεκκίνηση. Ο πρώτος αποχωρισμός από τη μάνα είναι όταν κόβουν τον ομφάλιο λώρο, όταν ερχόμαστε σε αυτόν τον κόσμο, μετά όμως είναι σαν να υπάρχει ένας αόρατος ομφάλιος λώρος, ο οποίος κόβεται και αυτός. Πρέπει να συνεχίσουμε γιατί η ζωή είναι εδώ για να τιμάμε αυτά τα πρόσωπα, τους δικούς μας ανθρώπους, τους γονείς μας.

Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς που μου στείλατε χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης και πολλοί μοιραστήκατε τη δική σας απώλεια. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Open που μου στάθηκε σαν οικογένεια. Δε μου είπε ποτέ πότε να γυρίσω στη δουλειά. Μου είπαν πως είναι δίπλα μου σε ό,τι θέλω και εγώ το εκτιμώ αυτό. Θέλω να πω κι ένα τελευταίο μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα στη μητέρα μου γιατί είχε άνοια τα τελευταία 6-7 χρόνια» είπε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

 

Scroll To Top