Η νέα συλλογή της MAC είναι εμπνευσμένη από το φετινό Pride!

Η νέα συλλογή της MAC είναι εμπνευσμένη από το φετινό Pride!

H εταιρεία καλλυντικών M∙A∙C με αφορμή το φετινό Pride, παρουσιάζει την συλλογή «Pride &; Joy». Από το 1984, έχει αγωνιστεί και συνεχίζει να ασκεί πιέσεις στα στεγανά της ομορφιάς με αντισυμβατικούς και καινοτόμους τρόπους και τους ενσωματώνει στην πραγματικότητα που όλοι μοιραζόμαστε.

Oι περισσότερες παρελάσεις υπερηφάνειας είναι και φέτος σε παύση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι οι εορτασμοί πρέπει να σταματήσουν. «Για εμένα, Pride είναι κάθε μέρα», λέει ο Charlie Ford Nishimura, μέλος της #MACCrew. «Το να περπατώ στο δρόμο ως ένα ανοιχτά queer άτομο και να νιώθω περήφανος για αυτό που είμαι, είναι μια αμφισβήτηση απέναντι στον κανόνα».

 

Μέσα από την μακροχρόνια συνεργασία της MAC με LGBTQIA+ οργανώσεις και τη συγκέντρωση πάνω από $500.000.000 μέσω του προγράμματος VIVA GLAM, η M∙A∙C είναι αποφασισμένη όχι μόνο να συνεχίσει τους εορτασμούς αλλά και να ενδυναμώσει καθεμία φωνή της κοινότητας, όλο το χρόνο.

Μέσα από την φετινή ομάδα του Pride, ρίχνει τους προβολείς σε έξι διαφορετικές φωνές με ένα κοινό μήνυμα: «ο καθένας μοιράζεται τη σημασία αυτής της περιόδου για τη ζωή του, τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζει τη σεξουαλική ταυτότητά του και πως θα μπορούσαν οι άλλοι να τον στηρίξουν».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top