Η Scarlett Johansson έκανε μήνυση στη Disney

Η Scarlett Johansson έκανε μήνυση στη Disney

H Scarlett Johansson έκανε μήνυση στη Disney για να διεκδικήσει δικαιώματα για τον ρόλο της στην ταινία «Black Widow».

Η διάσημη ηθοποιός κατέθεσε μήνυση κατά της Disney αυτή την εβδομάδα στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, ισχυριζόμενη ότι υπήρξε αθέτηση στο συμβόλαιο που είχε υπογράψει με την εταιρεία σχετικά με την κυκλοφορία της νέας της ταινίας «Black Widow».

Η ταινία κυκλοφόρησε ταυτόχρονα στις κινηματογραφικές αίθουσες και στη streaming πλατφόρμα Disney+, ενώ το συμβόλαιο ανέφερε, σύμφωνα με την ηθοποιό, ότι θα πραγματοποιηθεί μια αποκλειστική κυκλοφορία στα σινεμά. Τα έσοδα της μάλιστα βασίζονταν στην επιτυχία της ταινίας στο box office με βάση τις κινηματογραφικές προβολές.

Αυτό σημαίνει ότι, εφόσον η ηθοποιός δεν έχει δικαιώματα για απολαβές από τις streaming προβολές ότι χάνει περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η ταινία συγκέντρωσε 80 εκατομμύρια από τις κινηματογραφικές προβολές και 60 εκατομμύρια από το streaming την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της. Η Scarlett προσπάθησε να επικοινωνήσει με την Disney ώστε να επαναδιαπραγματευτεί τους όρους του συμβολαίου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Ο δικηγόρος της σταρ δήλωσε πως «αυτή σίγουρα δεν θα είναι η τελευταία υπόθεση που ένας σταρ του Hollywood αντιμετωπίζει τη Disney και ξεκαθαρίζει ότι, ακόμα κι αν η εταιρεία υποκρίνεται, έχει νομική υποχρέωση να τιμά τα συμβόλαιά της».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top