Η συνάντηση του Μπιμπίλα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»

Η συνάντηση του Μπιμπίλα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου: «Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την φιλία μας»

Οι δηλώσεις που έκανε πριν λίγες μέρες η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου για τον Πέτρο Φιλιππίδη σχολιάστηκαν  με αιχμηρό τρόπο από πολλούς συναδέλφους της.

Ένας από αυτούς και ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος είχε δηλώσει, μεταξύ άλλων: «Αναγκάστηκα να τη δω τη συνέντευξη. Διαχειριζόμαστε μια δύσκολη κατάσταση και πολλοί άνθρωποι μπορεί να κάνουν αστοχίες σε αυτά που λένε. Θέλω να εφιστήσω την προσοχή σε όσους μιλάνε, να σκέφτονται καλά πριν μιλήσουν γιατί εκτίθενται μερικές φορές ανεπανόρθωτα. Ήταν άστοχο το σχόλιο της Ελισάβετ. Ο τρόπος που το είπε δεν ξέρω αν αντικατοπτρίζει κανονικά τη σκέψη της ή αν έχει μπερδευτεί και αυτή η ίδια με τον τρόπο που μίλησε και πώς τοποθετήθηκε. Φαντάζομαι ότι αν είχε συμβεί στην κόρη της δεν θα μιλούσε με τον ίδιο τρόπο».

Ο Πρόεδρος του ΣΕΗ συναντήθηκε τη Δευτέρα με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, με αφορμή γύρισμα για τη σειρά «Συμπέθεροι από τα Τίρανα».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ανέβασε μάλιστα και κοινή φωτογραφία στο Instagram με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, γράφοντας στη λεζάντα: «Γκεστ γύρισμα σήμερα στους ΣΥΜΠΕΘΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΙΡΑΝΑ των αγαπημένων Ρέππα - Παπαθανασίου με υπέροχα πλάσματα της ζωής μου... Με την Αγαπημένη μου σπουδαία ηθοποιό Ελισάβετ Κωνσταντινίδου που τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει την αλληλοεκτίμηση και την φιλία μας τόσων χρόνων και τον Κώστα Καζακα, μοναδικό ερμηνευτή και πρωταγωνιστή του ΘΟΚ κ φίλο από πολύ παλιά.. Κι οι 3 μας τελειώσαμε την ίδια σπουδαία Δραματική Σχολή του Πειραϊκού Συνδέσμου που μας δίδαξε ήθος κι αγάπη γι αυτό που με πάθος διαλέξαμε...Υπέροχο να γυρνάς σκηνές μαζί τους όπως και με τον Λατρευτό Αλέξανδρο Αντωνόπουλο, έναν από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους του χώρου μας κ την αστείρευτη Νατάσα Κοτσοβού...».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top