Τη φήμη του Johnny Depp χρησιμοποίησε κάποιος επιτήδειος για να κερδίσει χρήματα, από μια συνταξιούχο στη Βραζιλία.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Marca, οι Αρχές έλαβαν μια περίεργη καταγγελία από μία γυναίκα στο Σάο Πάολο, η οποία έδωσε πάνω από 200.000 ρεάλ, δηλαδή περίπου 40.000 δολάρια σε έναν άνδρα που προσποιήθηκε ότι είναι ο Johnny Depp.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, οι συζητήσεις τους λάμβαναν χώρα στο διαδίκτυο και αρχικά, περιορίζονταν σε θέματα της καθημερινότητας. Ωστόσο, λίγο καιρό μετά ξεκίνησε να της παρουσιάζει μια «θλιβερή ιστορία ότι χρειαζόταν χρήματα για κάποιες δικαστικές υποθέσεις, όπου και ενεπλάκη».

Σύμφωνα με τη μήνυση, η συνταξιούχος υποβλήθηκε ακόμη και σε πλαστική επέμβαση πιστεύοντας ότι θα ζούσε στο Los Angeles με τον νέο της σύντροφο. Ομολόγησε επίσης, ότι πούλησε ένα αυτοκίνητο και ένα σπίτι για να βοηθήσει τον απατεώνα.

Η ιστορία αυτή εξελισσόταν παράλληλα με τη δικαστική διαμάχη του ηθοποιού με την Άμπερ Χερντ. «Ενώ της διηγούταν την θλιβερή αυτή ιστορία για την περιουσία του και τα χρήματα που χρειαζόταν, ξεκίνησε ένα ειδύλλιο μεταξύ τους. ‘Ελεγε πως μόλις τελειώσει η δικαστική διαμάχη, θα την πήγαινε κάπου να ζήσουνε μαζί», δήλωσε η δικηγόρος του θύματος, Εντουάρντα Τόσι.

«Η πανδημία συνέβαλε στο να πείθεται εύκολα με κάθε ψέμα που έλεγε ο απατεώντας, δεδομένου του συναισθηματικού σοκ που βίωσε. Έψαχνε για μια διέξοδο ή μια αλλαγή ζωής», συμπλήρωσε.

Οι συζητήσεις μαζί του έληξαν, όταν ο γιος της αντιλήφθηκε ότι έλειπαν χρήματα από τους λογαριασμούς της και αναζήτησε την αλήθεια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!