Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή το χυδαίο σχόλιο που δέχτηκε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κάτω από την ανάρτηση που έκανε με την σύντροφό του Ιωάννα Τούνη η οποία κυοφορεί το πρώτο τους παιδί, ξέσπασε χαρακτηρίζοντας «καθίκια» όλους όσοι μπαίνουν στη διαδικασία να κάνουν τέτοιου είδους σχόλια.

Συγκεκριμένα, ο διαδικτυακός του φίλος αναφέρθηκε στο ροζ βίντεο της Ιωάννα Τούνη που είχε διαρρεύσει, με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να απαντά: «Υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι, αν μπορείς να τους πεις. Και είναι και γυναίκα».

Η Κατερίνα Καινούργιου με αφορμή αυτό, αποκάλυψε και τα μηνύματα που λάμβανε η ίδια όταν είχε μιλήσει ανοιχτά για την κατάψυξη ωαρίων που έκανε.

«Ρε πάτε καλά; Θα αρχίσω πάλι να τσιτώνω όπως χθες. Ρε πάτε καλά εκεί στα social media; Βρίστε εμένα που λέτε χίλια δυο όλη την ώρα. Η άλλη περιμένει το μωράκι της. Πόση κακία κι ανηθικότητα;» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατόπιν πρόσθεσε: «Πόσο καθίκι είσαι να μπαίνεις στη διαδικασία για μια γυναίκα που μπορεί και να τι σιχαίνεσαι, να γράψεις κάτι τέτοιο ενώ περιμένει το παιδάκι της. Και για μένα, όταν έκανα την κατάψυξη ωαρίων που μίλησα ανοιχτά, ξέρετε τι μου γράφανε; “Μωρή, να μη σταυρώσεις ποτέ γκόμενο και να μη μείνεις ποτέ έγκυος”. Τέτοιο μίσος… Πάμε λίγο να το δουλέψουμε αυτό γιατί η κοινωνία δε θα πάει μπροστά αλλιώς. Ζεν… Ζεν… Στον εαυτό μου μιλάω».

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!