Κωνσταντίνος Κουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του!

Κωνσταντίνος Κουφός: Παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του!

 

Ο Κωνσταντίνος Κουφός, που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την επιτυχία «Η πιο ωραία της Ελλάδας», παντρεύεται και βαφτίζει τον γιο του το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, τον τόπο καταγωγής του.

Ο Κωνσταντίνος Κουφός μίλησε στο Happy Day για το ευτυχές γεγονός και αποκάλυψε γιατί δεν θα πει ποτέ δημόσια το όνομα που θα πάρει το «αγγελούδι» του.

«Παντρευόμαστε και θα κάνουμε και τη βάφτιση του γιου μας, ανήμερα των γενεθλίων του. Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό το γεγονός» ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Κουφός.

«Είμαστε μαζί από το 2015, γνωριστήκαμε στα γυρίσματα του video clip «Η πιο ωραία της Ελλάδας». Μετά τον κορωνοϊό, η πορεία μου πήγε από μέτρια ως πτωτικά. Αυτό είχε και τεράστια επιβάρυνση και στην τσέπη μου, γιατί πια έχω οικογένεια, έχω το παιδί και τη γυναίκα μου. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι στην ανάκαμψή μου. Και είμαι πολύ χαρούμενος που ο γάμος μου δίνει αυτή την αφορμή να ξαναχαρώ και να ξαναεμπνευστώ.

Δεν της έχω κάνει ακόμα πρόταση γάμου, το έχω φανταστεί πολύ ονειρικό. Ακόμα και σε αυτό θέλω να της κάνω έκπληξη. Θα κάνω πρόταση με ένα ωραίο δαχτυλίδι εκεί που δε θα το περιμένει» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Κωνσταντίνος Κουφός και εξήγησε, ολοκληρώνοντας: «Δε θα πούμε ποτέ δημόσια το όνομα του γιου μας. Στις 11 Ιουλίου που θα βαφτιστεί, θα του δώσουμε ένα ωραίο όνομα που μας αρέσει πολύ. Δεν θέλουμε να το πούμε δημόσια και δεν το εμφανίζουμε πουθενά. Αν το παιδί μας αποφασίσει να είναι στα Μέσα, να το κάνει ο ίδιος».

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top