Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%»

Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%»

 

Καλεσμένη στο «The 2Night Show» και στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ήταν το βράδυ της Τρίτης η πρώτη γυναίκα που κέρδισε το «MasterChef», η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη μίλησε για τη νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής που της άλλαξε τη ζωή και εξήγησε γιατί δεν είναι ακόμη έτοιμη να αναλάβει τον ρόλο του σεφ σε επαγγελματική κουζίνα.

«Η νίκη μου στο MasterChef άλλαξε τη ζωή μου 100%. Η ζωή άλλαξε αλλά οι συνήθειες δεν άλλαξαν, καλυτέρευσαν. Πολύ κι οικονομικά… Θα καταφέρω να βγάλω νόστιμο φαγητό αλλά επειδή δεν έχω αναλάβει ποτέ κουζίνα και δεν έχω μπει σε ρόλο σεφ, φοβάμαι. Εκεί υστερώ πολύ και θέλω πολλή δουλειά. Δεν θα το έκανα ακόμα. Θα έπρεπε να το είχα κάνει για να ξεπεράσω τον φόβο μου, αλλά φοβάμαι ακόμα.

Υπάρχει αυτή η μάστιγα των σεφ, που βγαίνουν από τη σχολή και τους λένε κατευθείαν σεφ. Δεν ξέρω είναι μόδα; Αλλά όλοι θέλουν να γίνουν σεφ, όχι μάγειρες… Εγώ τους λέω ότι με λένε πρώτα Μαργαρίτα και μετά η μαγείρισσα, όπως εσείς. Είμαστε όλοι το ίδιο. Δεν μπορώ να θεωρήσω τον εαυτό μου πιο πάνω από κάποιον και να έχει περισσότερες γνώσεις από εμένα. Το ότι πήρα έναν τίτλο, δεν σημαίνει πως είμαι η πρώτη σεφ της Ελλάδας. Στην κουζίνα είμαι αυστηρή. Προσπαθώ να είμαι καλή αλλά νευριάζω εύκολα» εξομολογήθηκε η Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook και ακολουθήστε μας στο Instagram γιατί το govastileto.gr σας πηγαίνει παντού!

Scroll To Top